"PARTIZANOV DŽELAT" POSEDUJE KVALITET ZA NOKAUT FAZU: Novi trijumf bi ga znatno približio željenom cilju

V.M.

24. 10. 2024. u 10:35

U drugom kolu grupne faze Lige konferencija gledaćemo obračun između Mlade Boleslav i Lugana koji se sastaju na "Lokotrans areni" od 21.00.

ПАРТИЗАНОВ ЏЕЛАТ ПОСЕДУЈЕ КВАЛИТЕТ ЗА НОКАУТ ФАЗУ: Нови тријумф би га знатно приближио жељеном циљу

FOTO: M. Vukadinović

Mlada Boleslav se nakon 17 godina pauze vratila u grupnu fazu evropskih takmičenja, davne 2007. je igrala u Ligi Evrope, a sada nastupa u Ligi konferencija koju je započela porazom od Noe (0:2).

Taj poraz bio je samo jedan u nizu slabih rezultata domaćina uoči reprezentatinve pauze, vezao je šest mečeva bez pobede i nada se prekidu crne serije pred svojim navijačima.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Doduše, domaći teren nije velika prednost za "plavo-bele" koji na "Lokotrans areni" ne znaju za trijumf još od sredine avgusta.

Što se tiče Lugana, on je publici sa ovih prostora poznat jer je u kvalifikacijama za Ligu šampiona ukrstio koplja sa Partizanom kojeg je izbacio posle produžetaka u veoma zanimljivom dvomeču.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Tada se videlo da se radi o kvalitetnoj ekipi koja nije imala sreće na žrebu jer je igrala sa Fenerom, odnosno Bešiktašom u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope, pa je morala da se zadovolji igranjem u Ligi konferencija.

Treće najjače evropsko takmičenje započeli su dobro, rutinskom pobedom nad Helsinkijem (3:0) i po prikazanom u dosadašnjem toku sezone ne bi trebalo da imaju problema sa plasmanom u šesnaestinu finala, a ako ostvare još par pobeda, mogli bi da se bore i za jedno od prvih osam mesta na tabeli.

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta mu je Janik Siner upravo uradio