PORAZ ZNAČI OTKAZ? Sudbina trenera Rendžersa će biti poznata posle večerašnjeg susreta

V.M.

24. 10. 2024. u 09:55

FUDBALERI škotskog velikana će u okviru trećeg kola grupne faze Lige Evrope ugostiti FKSB na čuvenom "Ajbroksu" (21.00).

ПОРАЗ ЗНАЧИ ОТКАЗ? Судбина тренера Ренџерса ће бити позната после вечерашњег сусрета

FOTO: AP

Rendžers ne igra na dobrom nivou ove sezone, proteklog vikenda doživeo je šokantan poraz od Kilmarnoka (0:1) i već sada ima velikih šest poena zaostatka u odnosu na Seltik na tabeli Premijeršipa.

Ti slabi rezultati stavili su trenera Pola Klemena pod veliki pritisak, a po pisanjima određenih evropskih medija uprava već sada razmišlja o njegovoj smeni i večerašnji meč se ističe kao krucijalni jer bi poraz gotovo sigurno značio i kraj njegovog mandata na klupi škotskog velikana.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Što se tiče Lige Evrope, nju je Rendžers započeo pobedom nad Malmeom u gostima (2:0), međutim, nakon toga doživeo je ubedljiv poraz na "Ajbroksu" od Liona (1:4), što mu je bio treći uzastopni na međunarodnoj sceni pred svojim navijačima i ako večeras ponovo napusti teren pognute glave, biće to prvi put u istoriji kluba da je zabeležio četiri vezana poraza na "Ajbroksu" u evropskim utakmicama.

Dosta je drugačija atmosfera i situacija u redovima gostiju koji igraju znatno bolje i današnji meč dočekuju u seriji od pet uzastopnih pobeda u svim takmičenjima.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Od tih pet, dve su ostvarene u Ligi Evrope i nekadašnji osvajač Kupa šampiona je među retkim timovima koji imaju perfektan skor nakon dva odigrana kola, prvo je bio bolji od RFS-a (4:1), a zatim je u napravio i veliko iznenađenje odnevši tri boda sa "Tumbe" protiv PAOK-a (1:0).

Glavna odlika gostiju je čvrsta odbrana, FKSB retko prima golove i jako ga je teško "probiti", a za vreme pomenutog pobedničkog niza tri puta mu je mreža ostala netaknuta.

Verujemo da će domaći igrači biti motivisani da sačuvaju posao svom treneru, očekujemo veliku borbenost sa njihove strane i verujemo da u najmanju ruku neće izgubiti, a uz to bismo dodali malo golova zbog stila fudbala koji igra FKSB.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,72)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta mu je Janik Siner upravo uradio