VREME JE ZA PRVU POBEDU: "Zmajevima" su preko potrebna tri boda kako bi se borili za direktan plasman u osminu finala

V.M.

24. 10. 2024. u 09:15

U trećem kolu grupne faze Lige Evrope Porto će tražiti prvu pobedu kada na "Dragau" bude ugostio Hofenhajm (21.00).

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПРВУ ПОБЕДУ: Змајевима су преко потребна три бода како би се борили за директан пласман у осмину финала

Foto: Profimedia

Iako je pružio dosta solidne partije u uvodna dva kola, Porto ima samo jedan bod na svom saldu i nije dobro započeo učešće u Ligi Evrope. 

Igrao je protiv Bode glimta i Mančestera i na oba susreta je u jednom trenutku imao prednost koju je ispuštao, a to ga je posebno zabolelo protiv Junajteda jer je imao igrača više pri rezultatu 3:2, ali je u samoj završnici meč Hari Megvajer poravnao rezultat i tako ostavio "zmajeve" bez čitavog plena (3:3).

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Generalno Porto izgleda dobro na terenu, stvara šanse, postiže golove, međutim manjak koncentracije u defanzivnoj trećini ga dosta košta i mladi trener Vitor Bruno mora pod hitno poraditi na tome.

U domaćim prvenstvima to izgleda dosta bolje za domaćina koji je drugi na tabeli portugalskog prvenstva i zaostaje tri boda za perfektnim Sportingom, osvojio je Superkup, a nakon reprezentativne pauze savladao je Sintense u kupu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Sa druge strane, Hofenhajm je dobru formu pre reprezentativne pauze nastavio i nakon nje, proktelog vikenda je savladao Bohum (3:1) i sada je vezao tri utakmice u svim takmičenjima bez poraza.

Ta dobra forma bila je preko potrebna gostima koji se muče u Bundesligi i zauzimaju 14. mesto na tabeli, ali u Evropi to izgleda dosta bolje.

Nakon dva kola "plavo-beli" imaju četiri osvojena boda, prvo su remizirali sa Mitjilandom (1:1), a zatim su savladali Dinamo iz Kijeva (2:0).

Hofenhajm igra otvoren fudbal ove sezone, samo je jedanput sačuvao svoju mrežu, tako da možemo očekivati otvoren meč na "Dragau" jer i Porto voli da igra na "gol više".

Za hrabrije bi dodali "fiks" na domaćina uz golove, vreme je da Porto naplati svoje dobre igre, podrška sa tribina će kao i uvek biti fantastična, a i bodovi su mu preko potrebni ako misli da se bori za prvih osam pozicija na tabeli.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

TIP ZA HRABRIJE: 1&GG (kvota 2,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRAM VAS BILO, CRNOGORCI! Novak Đoković se oglasio zbog dešavanja u Podgorici