KO SE OVOME NADAO? "Orlovi" su jedno od najprijatnijih iznenađenja Lige šampiona

V.M.

23. 10. 2024. u 10:10

FUDBALERI Benfike večeras jure treću pobedu u najjačem evropskom takmičenju protiv Fejenorda kojeg će ugostiti na "Luzu" od 21.00.

КО СЕ ОВОМЕ НАДАО? Орлови су једно од најпријатнијих изненађења Лиге шампиона

FOTO: M. Vukadinović

Benfika je imala veoma loš start sezone, nije izgledala dobro na terenu, rezultati u domaćem prvenstvu su bili slabi i uprava se odlučila na promenu trenera.

Šmita je zamenio Bruno Laž koji je "pokrenuo" ekipu, pod njegovom palicom "orlovi" su zaigrali znatno bolje i trenutno se nalaze u seriji od šest vezanih pobeda za vreme kojih su postigli čak 20 golova.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Dve od njih ostvarili su u Ligi šampiona, prvo su bili bolji od Crvene zvezde u Beogradu (2:1), a zatim su bili više nego ubedljivi protiv Atletika na "Luzu" slavivši s 4:0.

Benfika je trenutno jedan od najnepoželjnijih rivala u Evropi zbog forme u kojoj se nalazi, a večeras će imati veliku priliku da pred svojim navijačima napravi ogroman korak ka nokaut fazi najjačeg evropskog takmičenja kada od 21.00 bude ugostila Fejenord.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Holandski velikan je takođe imao turbulentan start sezone, život posle Arnea Slota nije baš dobro početo za Fejenord, međutim, kako vreme prolazi gosti igraju sve bolje i večerašnji susret dočekuju u seriji od pet uzastopnih mečeva bez poraza (četiri pobede, remi).

Za vreme te serije dobrih rezultata "ponos juga" je postigao 13 golova, tako se i on nalazi u odličnoj golgeterskoj formi uoči večerašnjeg susreta.

Što se tiče same Lige šampiona, Fejenord je takmičenje otvorio ubedljivim porazom od Leverkuzena (0:4), ali nakon toga je osvojio vredna tri boda na gostovanju Đironi (3:2).

NAŠ TIP: 1X&|1+&||1+ (kvota 1,73)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BESPLATNA APLIKACIJA ZNAM MAJSTORA JE TU! Revolucionarno rešenje za sve vrste popravki