"LAVOVI" BEZ PORAZA OD MARTA: Austrijski šampion ima jedno lice za Bundesligu a drugo za Ligu šampiona

O. M.

22. 10. 2024. u 13:54

ŠTURM dočekuje lisabonski Sporting u trećem kolu Lige šampiona.

ЛАВОВИ БЕЗ ПОРАЗА ОД МАРТА: Аустријски шампион има једно лице за Бундеслигу а друго за Лигу шампиона

Profimedia

Povratak austrijske ekipe u Ligu šampiona nije tekao kako su se navijači nadali, pošto su "crno-beli" izgubili oba dosadašnja duela. U prvom kolu ih je, lakše nego što to kaže rezultat od 2:1, savladao hit dosadašnjeg dela Lige šampiona Brest, a u drugom su izgubili sa 1:0 kod kuće posle rovovske borbe sa Brižom.

S druge strane, u austrijskoj Bundesligi im očekivano ide vrlo dobro. Posle poraza od Belgijanaca upisali su dve pobede u kojima su po pet puta postizali golove, a primili su samo dva, oba u gradskom derbiju protiv GAK-a.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

S druge strane, Sporting prikazuje igre i ostvaruje rezultate na nivou iznad prošlosezonskog, iako je to malo ko očekivao jer je prošla sezona jedna od uspešnijih u istoriji slavnog kluba. "Lavovi" su u dosadašnjem delu sezone dva puta remizirali, u drugom kolu Lige šampiona na gostovanju PSV Ajndhovenu i u Superkupu Portugala protiv Porta, mada su taj meč izgubili posle produžetaka sa 4:3, inače su vodili sa 3:0.

Sve ostale utakmice su pobedili, uključujući i prvo kolo Lige šampiona protiv Lila (2:0), kao i prvenstveni derbi protiv Porta u kome su se revanširali "zmajevima" za poraz u Superkupu i to sa kamatom (2:0).

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Sve u svemu, Sporting je od marta ove godine i poraza u osmini finala Lige Evrope od Atalante, odigrao 28 utakmica i na njima zabeležio 22 pobede, četiri "čista" remija i dva poraza na produžetke, oba od Porta.

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,56)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Pun kapacitet poslovnog kompleksa Sirius Offices POTVRDA ATRAKTIVNOSTI TRŽIŠTA NEKRETNINA U BEOGRADU