"CRNO-BELI" SE BAŠ MUČE: Francuski velikan bi to da iskoristi i održi perfektan skor

V.M.

24. 10. 2024. u 07:50

U trećem kolu grupne faze Lige Evrope, Lion će na "Park Olimpik Lionu" ugostiti Bešiktaš (21.00).

ЦРНО-БЕЛИ СЕ БАШ МУЧЕ: Француски великан би то да искористи и одржи перфектан скор

Foto: Profimedia

Nakon slabog starta sezone, Lion je pronašao dobitnu formulu i sada je u ozbiljnom naletu. Pobeda protiv Avra za vikend mu je bila peta u nizu u svim takmičenjima uz fantastičnu gol-razliku od 14:2 na tim susretima.

Pored toga što se polako penje na tabeli Lige 1, domaćin je Ligu Evrope otvorio uzastopnim trijumfima nad Ajaksom i Rendžersom i trenutno je drugi na tabeli iza vodećeg Lacija koji je ispred zbog bolje gol-razlike.

Dobra igra Liona u Ligi Evrope i ne čudi s obzirom da je poražen samo jedanput na poslednjih 26 utakmica grupne faze ovog takmičenja, kao i to da je neporažen kod kuće na 13 tih utakmica (deset pobeda, tri remija).

Pjer Saž je pronašao način da izvuče ono najbolje iz svojih igrača i opravdao je poverenje uprave koja nije htela ishitreno da reaguje i odmah ga smeni nakon slabog starta sezone što treba pohvaliti.

Francuski stručnjak na svom raspoloaganju ima iuzetno kvalitetan tim, pogotovo u odnosu na ostale ekipe u Ligi Evrope u kojoj bi Lion mogao biti jedan od favorita iz senke ako nastavi da igra u ovako dobrom ritmu.

Drugačija je priča u redovima Bešiktaša koji se baš muči na startu takmičenja, doživeo je poprilično ubedljive poraze od Ajaksa i Ajntrahtra iz Frankfurta (0:4, 1:3) i zbog njih se nalazi na samom dnu tabele.

Ova situacija nije strana menadžeru ekipe Đovaniju van Bronkhorstu koji je pre par sezone isto slabo započeo sa Rendžersom doživevši dva poraza, ali je onda njegova ekipa uhvatila zalet i dogurala do samog finala u kojem je bolji bio Ajntraht.

Kvalitet da se izgidne sa dna Bešiktaš sigurno poseduje, to se vidi po igrama u domaćem prvenstvu u kojem je neporažen nakon osam kola (šest pobeda, dva remija), a ne treba zaboraviti da su "crno-beli" već osvojili jedno takmičenje i to u dominantnom stilu pobedišvi Galatu u Superkupu rezultatom 5:0.

Dres "orlova" ove sezone nosi odlični igrači poput Imobilea, Rafe Silve, Žoaa Marija, Gabrijela Pauliste i samo je pitanje vremena kada će "proraditi" na međunarodnoj sceni.

Večeras očekujemo jedan veoma zanimljiv meč, ovi timovi vole da igraju na golove što rezultati i pokazuju, tako da tipujemo novu goleadu u njihoj režiji na "Park Olimpik Lionu".

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1+|&3+ (kvota 1,78)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu