LAK ZADATAK ZA TROSTRUKOG PRVAKA EVROPE: "Neroazuri" su veliki favoriti u Bernu

V.M.

23. 10. 2024. u 08:02

FUDBALERI Inter pokušaće da nastave svoj pobednički niz na gostovanju Jang bojsu u utakmici trećeg kola grupne faze Lige šampiona (21.00).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ТРОСТРУКОГ ПРВАКА ЕВРОПЕ: Нероазури су велики фаворити у Берну

FOTO: Tanjug/AP

Nakon promenljivih igara na startu sezone i najgoreg početka u Seriji A od kada ga je preuzeo Simone Inzagi, Inter je uhvatio zalet i pred reprezentativnu pauzu vezao tri pobede u svim takmičenjima.

U istom ritmu nastavio je i nakon nje, jer je proteklog vikenda u velikom derbiju odneo vredna tri boda sa "Olimpika" protiv Rome. Viđena je veoma tvrda, neinteresantna utakmica sa dosta prekida i malo gol-šansi, a jedini pogodak na meču postigao je najbolji igrač Intera Lautaro Martinez koji je nakon slabog starta sezone ponovo počeo redovno da trese mreže.

Dosta bolje "neroazuri" izgledaju u Ligi šampiona gde nakon uvodna dva kola imaju četiri osvojena boda. Prvo su mnoge iznenadili odličnom partijom na "Etihadu" gde su remizirali sa Sitijem (0:0), dok je u drugom kolu ostvarena rutinska pobeda nad srpskim šampionom, Crvenom zvezdom, rezultatom 4:0.

Inter je pre par sezona dogurao do finala Lige šampiona u kojem ga je savladao Mančester siti i može se reći da je pod Simoneom Inzagijem izgradio sliku jedne od najboljih ekipa na svetu, tako da se očekuje da i ove godine doguraju do samog kraja takmičenja, a kako bi to uradili poželjno je da se plasiraju među prvih osam na tabeli na kraju grupne faze i zbog toga moraju pobeđivati na mečevima kao što je večerašnji.

Jang bojs je sigurno jedna od najčudnijih ekipa na svetu u ovom trentuku, švajcarski velikan igra katastrofalno u domaćem prvenstvu gde je trenutno deseti na tabeli, ali je pored toga uspeo da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, što je mnoge začudilo.

Doduše, u njoj se nije dobro proveo za sada, što je bilo očekivano s obzirom na to da je među najgorim ekipama u takmičenju. Prvo je na svom terenu u Bernu poražen od Aston vile (0:3), dok mu je još ubedljiviji poraz nanela Barselona koja mu je dala pet golova na "Monžuiku (0:5).

Što se tiče izostanaka, domaćini će biti bez Kontea, Janka, Fajfera i Zukurea, dok će u redovima gostiju meč propustiti Aćerbi, Bjukenan, Čalhanoglu i Zjelinski.

Očekuje se da Inzagi večeras napravi nekoliko rotacija u startnoj postavi, ali i pored toga očekujemo rutinski trijumf trostrukog prvaka Evrope.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,60)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ON JE ŠAMPION NARODA: Jelena Đoković smatra da je Novakova najveća pobeda to što ga obični ljudi vole