NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za ponedeljak

V.M.

21. 10. 2024. u 08:20

REDAKCIJA Tipa vam je za danas pripremila sledeće predloge.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за понедељак

FOTO: M. Vukadinović

Ponedeljak

16.00 Novi Pazar - Partizan 2 (1,85)

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

18.00 Al Ain - Al Hilal 2&3-5 (2,25)

Ukupna kvota: 4,16

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Partizan igra bolje od kada ga je preuzeo Savo Milošević, napadački je znatno raspoloženiji i očekujemo da nastavi pobednički niz protiv Novog Pazara koji igra promenljivo ove sezone.

Al Hilal je u naletu, dominira kao i prošle sezone, a uz to se danas na teren vraća najskuplje pojačanje u istoriji kluba, legendarni Nejmar koji će samo dodati kvaliteta napadu "plavog talasa" koji predvodi naš Aleksandar Mitrović i verujemo u rutinski trijumf protiv Al Aina. Uz "fiks" dodajemo i golove, očekujemo da Al Hilal bude poprilično efikasan jer ih je Al Ain prošle godine sprečio da osvoje sve trofeje pobedivši ga u polufinalu Lige šampiona, tako da postoji i element osvete na večerašnjem susretu.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VANREDNO OBRAĆANJE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem LJajić sa saigračima: Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana (VIDEO)

VANREDNO OBRAĆANjE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem Ljajić sa saigračima: "Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana" (VIDEO)

Burno je u fudbalskom klubu Novi Pazar, koji je pred prvenstveni meč sa Partizanom saznao da će ga igrati na svom stadionu bez prisustva publike, što je veoma razljutilo pristalice pomenutog kluba. A posle navijačke reakcije, svi fudbaleri novopazarskog superligaša izašli su pred medije, a u njihovo ime obratio se kapiten, Adem Ljajić.

20. 10. 2024. u 15:49

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

Prevencija. Tako važna reč. Pregled iz predostrožnosti - termin koji se često upotrebljava. Ali... koliko ljudi, zapravo, takvim pregledima i pristupi kad i kako treba? Premalo, imajući u vidu u kakve sve kasnije zdravstvene tegobe može da se dospe. Andrej Rubljev, čuveni ruski teniser, poslednji je primer - koliko je važno na vreme potražiti pomoć, čak i kada simptoma baš i nema, ili su tek jedva primetni.

20. 10. 2024. u 18:01

Komentari (0)

DOBRO JE ŽENE, SMIRITE SE! Jelena Đoković zavodi red!