BARSA ČUVA PRVO MESTO PRED "EL KLASIKO": "Rohiblankosi" se neće predati bez borbe na "Monžuiku"

V.M.

20. 10. 2024. u 11:20

POSLEDNjU utakmicu današnjeg programa La lige odigraće Barsa i Sevilja koji se sastaju na "Monžuiku" od 21.00.

БАРСА ЧУВА ПРВО МЕСТО ПРЕД ЕЛ КЛАСИКО: Рохибланкоси се неће предати без борбе на Монжуику

FOTO: Tanjug/AP

Barsi ide odlično pod Hansijem Flikom, svi su očekivali da se Real prošeta do titule kada je doveo Mbapea, međutim sjajni nemački stručnjak ima drugačije planove i njegova četa pruža sjajne partije u uvodnoj trećini šampionata.

Blaugrana je bila savršena nakon sedam odigranih kola, ostvarila je isto toliko pobeda, ali tom nizu došao je kraj kada ih je savladala Osasuna (2:4), mada taj neuspeh nije mnogo poremetio ekipu pošto su usledili ubedljive pobede nad Jang bojsom (5:0) i Alavesom (3:0).

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Iako ima dosta problema sa povređenim fudbalerima (Olmo, Arauho, Ter Štegen, Kristensen, Gavi), Flik uspeva to da "kontroliše", odlično vodi ekipu, oslanja se na igrače poput Jamala, Rafinje i Levandovskog koji igraju na izuzetno visokom nivou i Barsa je sa razlogom veliki favorit na večerašnjem susretu.

Što se tiče Sevilje, ona nije više u vrhu španskog fudbala, finansijski problemi i dovođenje prosečnih igrača unazadaili svu ekipu iz Andaluzije koja je zadnjih par godina u donjem delu tabele.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Ove sezone, "rohiblankosi" igraju promenljvo, ostvarili su po tri pobede, poraza i remija, mada su pred reprezentativnu pauzu podigli nivo igre osvojišvi deset bodova na poslednjih pet utakmica.

Najbitniji trijumf bio je onaj nad Betisom u velikom gradskom derbiju, a tri boda doneo im je Lukebakio pogotokom sa bele tačke u 50. minutu (1:0).

Ipak, danas ih očekuje jedno od najtežih gostovanja u Španiji, Barsa je motivisana da osvoji tri boda i učvrsti se na vrhu tabele pred "El klasiko" koji je na programu sledeće nedelje i verujemo da će to učiniti.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VANREDNO OBRAĆANJE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem LJajić sa saigračima: Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana (VIDEO)

VANREDNO OBRAĆANjE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem Ljajić sa saigračima: "Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana" (VIDEO)

Burno je u fudbalskom klubu Novi Pazar, koji je pred prvenstveni meč sa Partizanom saznao da će ga igrati na svom stadionu bez prisustva publike, što je veoma razljutilo pristalice pomenutog kluba. A posle navijačke reakcije, svi fudbaleri novopazarskog superligaša izašli su pred medije, a u njihovo ime obratio se kapiten, Adem Ljajić.

20. 10. 2024. u 15:49

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

Prevencija. Tako važna reč. Pregled iz predostrožnosti - termin koji se često upotrebljava. Ali... koliko ljudi, zapravo, takvim pregledima i pristupi kad i kako treba? Premalo, imajući u vidu u kakve sve kasnije zdravstvene tegobe može da se dospe. Andrej Rubljev, čuveni ruski teniser, poslednji je primer - koliko je važno na vreme potražiti pomoć, čak i kada simptoma baš i nema, ili su tek jedva primetni.

20. 10. 2024. u 18:01

Komentari (0)

DOBRO JE ŽENE, SMIRITE SE! Jelena Đoković zavodi red!