KO DRUGI NEGO VLAHOVIĆ? Srpski napadač jedina nada Juventusa u velikom derbiju kola usled povreda veoma bitnih igrača "bjankonera"

V.M.

19. 10. 2024. u 12:05

APSOLUTNI derbi osmog kola Serije A igra se na "Alijanc stadionu" od 20.45 kada će u obračunu bivših šampiona Juvenuts doečkati Lacio.

КО ДРУГИ НЕГО ВЛАХОВИЋ? Српски нападач једина нада Јувентуса у великом дербију кола услед повреда веома битних играча бјанконера

FOTO: Tanjug/AP

Četa Tijaga Mote je pred reprezentativnu pauzu propustila veliku šansu da se učvrsti u gornjem domu tabele, vodila je s 1:0 protiv Kaljarija i delovalo je da će doći do tri boda, međutim u završnici je sa bele tačke primila prvi gol u Seriji A ove sezone i tako ostala bez čitavog plena.

Od kada ih je talentovani menadžer preuzeo, "bjankoneri" su nastavili sa tvrdim fudbalo, defanzivno su odlični, dok se u napadu oslanjaju na našeg Dušana Vlahovića koji je među najboljim strelcima lige sa pet postignutih pogodaka.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Vlahović je protiv Kaljarija zatreso mrežu i tako nastavio odličnu golgetersku formu, međutim promašio je veliku šansu pri rezultatu 1:0 i sigurno je ljut na sebe zbog toga jer je mogao rešiti meč u korist svog tima.

Srpski centarfor sada verovatno jedva čeka da to "ispravi" odličnom partijom protiv Lacija, a samopouzdanje mu daje činjenica da je prošle sezone protiv "nebeskoplavih" na "Alijanc stadionu" dao dva prelepa gola u pobedi Juventusa (3:1).

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

"Stara dami" bi tri boda baš dobro došla jer toliko i zaostaju za vodećim Napolijem, a usput bi "sputali" i Lacijale koji imaju isti osvojen broj bodova kao "bjankoneri" i četvrti su na tabeli samo zbog lošije gol-razlike od njega.

Gosti su slabo započeli sezonu, tražili su formu u prvih par kola i Marko Baroni je pronašao dobitnu kombinaciju krajem septembra jer su od tada "nebeskoplavi" vezali četiri pobede u svim takmičenjima.

U ligi su bili bolji od neugodnih rivala Torina i Empolija, dok su u Ligi Evrope savladali Dinamo Kijev i Nicu, a vredi napomenuti i to da su u proseku davali tačno tri gola na tim mečevima.

Ono što im ne ide na ruku je to da kada se sastanu Lacio i Juve pobeđuju domaći timovi i to je bio slučaj na čak poslednjih sedam mečeva ovih timova!

Izostanci mogu odigrati bitnu ulogu na današnjem meču, domaćini su bez Bremera, Konseisaa, Kopmajnersa, Gonzaleza, Mekenija i Milika, dok kod gostiju meč sigurno jedino propušta Lacari.

Lacio je napadački veoma raspoložen, a Juventus na svom raspolaganju ima Vlahovića, očekujemo dosta zanimljiv meč koji je težak za prognozu, ali mi verujemo da će oba tima pronaći put do mreže.

NAŠ TIP: GG (kvota 2,10)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

NI ĐOKOVIĆ, NI FEDERER, EVO KOJE IME JE NA SPISKU: Šok izjava bivšeg šampiona Vimbldona