BAJERN U PROBLEMU? Bavarci ne znaju za pobedu skoro mesec dana!

V.M.

19. 10. 2024. u 11:20

NAKON dva vezana prvenstvena remija, Bajern će pokušati da se vrati na pobedničku stazu protiv neugodnog Štutgarta koji gostuje na "Alijanc areni" od 18.30.

БАЈЕРН У ПРОБЛЕМУ? Баварци не знају за победу скоро месец дана!

FOTO: Tanjug/AP

Posle odličnog starta sezone i nekoliko ubedljivih pobeda što u prvenstvu, što u Ligi šampiona, Bajern je pred reprezentativnu pauzu odigrao uzastopne remije u Bundesligi sa glavnim rivalima u borbi za prvo mesto, Leverkuzenom (1:1) i Ajntrahtom (3:3).

Između tih mečeva Bavarci su doživeli i poraz od Aston vile u Ligi šampiona, tako da je pauza došla u pravo vreme za njih i novopečeni menadžer Kompani je imao vremena da konsoliduje ekipu kojoj je pobeda preko potrebna da povrati izgubljeno samopouzdanje.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

I pored svega toga, domaćini su prvi na tabeli sa 14 osvojenih bodova, tako da im za sada dobro ide pohod ka povratku titule u svoj vlasništvo, ali sigurno je da bi želeli da je osvoje u svom prepoznatljivo, dominanntom stilu.

Na tri utakmice na "Alijanc areni" ove sezone, Bajern je postigao 12 golova, tako da će Kompaniju biti drago što se njegovi momci vraćaju pred svoju publiku koja im daje veliki vetar u leđa.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Sa druge strane, Štutgart je nakon odlične kampanje i povratka u Ligu šamšiona solidno započeo i ovu godinu, doduše rezultatski nešto slabije što je i bilo očekivano.

Iako je doživeo samo jedan ligaški poraz do sada, retko je i pobeđivao, pretplatio se na remije i zbog toga zauzima sedmo mesto na tabeli Bundeslige posle sedam odigranih kola.

"Švabice" su slavile na poslednjem međusobnom duelu sa Bajernom (3:1), a ukoliko danas ponovo pobede, biće to prvi put još od 2007. da su ostvarili uzastopne trijumfa nad bavarskim gigantom.

Ipak, mi prednost dajemo Bajernu čija je odbrana vrlo diskutabilna, pogotovo zbog fudbala koji forsira kompani, a Štutgart je protiv Reala i Leverkuzena pokazao da može da igra sa jačim ekipama, tako da uz "fiks" na domaćina dodajemo i golove.

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,93)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

POVRATAK OTPISANOG: Vavrinka je oduvao Rubljova za polufinale Stokholma (VIDEO)