KAKVA BORBA ZA TITULU: Gradski rivali će je voditi do samog kraja

V.M.

18. 10. 2024. u 09:20

KINESKO prvenstvo ove sezone ima jednu od najzanimljivijih borbi za titulu na svetu, a jedan od njenih aktera Šangaj šenhua ugostiće Henan na "Šangaj stadionu" (13.35).

КАКВА БОРБА ЗА ТИТУЛУ: Градски ривали ће је водити до самог краја

Foto: Profimedia

Do kraja su ostala samo tri kola, a kao što je slučaj tokom čitave godine glavnu reč u Superligi vode šangajski rivali Port i Šenhua. Port je za nijansu bolji sa 72 osvojena boda, samo dva više od Šenhue i jasno je da ćemo imati neverovatno zanimljivu završnicu ove sjajne borbe za titulu.

U boljoj formi nalazi se današnji domaćin koji će i prvi izaći na teren, vezao je pet prvenstvenih pobeda i mora da nastavi u tom ritmu do samog kraja.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

"Šangajski cvet" se oslanja na svoju odbranu koja je samo 16 golova primila ove sezone, a ne treba zanemariti ni napad koji je drugi najefikasniji u Superligi s čak 67 postignutih golova.

Na "Šangaj stadion" danas dolazi ekipa Henana koja nema za šta da se bori, nalazi se na sredini tabele i tu će ostati jer ne može da se bori za plasman na međunarodnu scenu, dok je opstanak davno obezbeđen.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Na poslednjih pet mečeva gosti su ostvarili dve pobede uz tri poraza, a zanimljivo je da nisu odigrali nijedan remi.

Kvalitet, forma, momentum, sve je na strani Šenhue koja je i znatno motivisanija ulazi u ovaj meč i kec uz golove se ne bi trebao dovoditi u pitanje.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTINOV DŽOKER: Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

PUTINOV "DžOKER": Neka se Zapad spremi! Sportski udarac uzvraća Rus koji želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar?

Nedugo nakon što je u maju 2024. predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz o imenovanju Mihaila Mišustina za premijera Ruske Federacije, postalo je poznato i ko će biti novi ruski ministar sporta. A izgleda da će se sada desiti i jedna nesvakidašnja stvar - baš taj ministar postaće, po svoj prilici, i predsednik ruskog Olimpijskog komiteta.

17. 10. 2024. u 22:50

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

KAKAV PREOKRET! Evo ko će biti selektor košarkaša Srbije!

Svetislav Pešić, dosadašnji selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije, istakao je da je završio sa tim poslom, te da je vreme da, uz novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije (a Predraga Danilovića na toj funkciji menja Nebojša Čović) dođe i novi strateg "orlova". Međutim...

17. 10. 2024. u 15:55

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom