HVALOSPEVI O MILENKOVIĆU NE STAJU: Srpski štoper je zaludeo sve na Ostrvu

V.M.

21. 10. 2024. u 07:50

NOVU priliku da pokaže svoj kvalitet sjajni srpski reprezentativac imaće večeras kada Notingem forest bude ugostio Kristal palas na "Siti graundu" u poslednjoj utakmici osmog kola Premijer lige.

ХВАЛОСПЕВИ О МИЛЕНКОВИЋУ НЕ СТАЈУ: Српски штопер је залудео све на Острву

Foto: Profimedia

Nakon odličnog Evropskog prvenstva na kojem je bio ponajbolji igrač srpske reprezentacije, Nikola Milenković je obezbedio transfer u najjaču ligu sveta. Notingem forest je platio skoro 15 miliona evra za njegove usluge Fiorentini i može se reći da je to bio jedan od najboljih poslova "šumara" proteklog leta.

Milenković se brzo uklopio u filozofiju fudbala Nuna Espirita Santa, stil igre dvostrukog prvaka Evrope "paše" popularnom Blekiju i naš reprezentativac pruža sjajne partije u uvodnom delu sezone.

Mnogi navijači širom Ostrva ga već nazivaju "novim Vidićem", a pojedini engleski mediji istakli su da je Njukasl već sada spreman da plati 50 miliona evra za njega, što dovoljno govori o nastupima nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Što se tiče Notingema, nakon što je prošle godine jedva izborio opstanak, ove igra znatno bolje, u pitanju je dosta kompaktna, dobro organizovana ekipa i trenutno su deseti na tabeli sa isto toliko osvojenih bodova.

Jedina ekipa koja je uspela da ih savlada je Fulam, a pored toga "šumari" su odigrali čak četiri remija uz trijumfe nad Liverpulom i Sautemptonom.

Danas će imati novu lepu priliku za bodove, jer im na noge dolazi Kristal palas koji je i dalje bez trijumfa i reprezentativnu pauzu je dočekao u zoni ispadanja na 18. mestu.

Gubitak Majkla Olisea i Joakima Andresena koji su pojačali Bajern iz Minhena, odnosno Fulam, ispostavlja se kao veliki udarac za "orlove" i trener Oliver Glasne nikako ne uspeva do pronađe dobitnu formulu.

Austrijski stručnjak je menjao formacije nekoliko puta, pravio velike promene u sastavu, rotirao igrače, ali sve to nije urodilo plodom i pitanje je da li Glasner ima još nekog "keca u rukavu" koji bi mogao da ga spase, jer ukoliko ovako nastavi, neće još dugo biti na klupi tima iz prestonice.

Pred večerašnji meč izostanci muče i jedne i druge, domaćini su bez bitnih igrača poput Gibs-Vajta, Danila i Vord Prauza, dok kod gostiju nema Ričardsa, Riada, Mateuše Franke, Holdinga i možda Dukurea za kojeg se još ne zna da li će nastupiti.

Od kada se Notingem vratio u elitu pre dve sezone, na četiri međusobna duela ovih ekipa uvek je bila prolazna igra 0-2 gola, a mi i danas očekujemo tvrd meč na "Siti graundu" i tipujemo malo golova.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VANREDNO OBRAĆANJE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem LJajić sa saigračima: Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana (VIDEO)

VANREDNO OBRAĆANjE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem Ljajić sa saigračima: "Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana" (VIDEO)

Burno je u fudbalskom klubu Novi Pazar, koji je pred prvenstveni meč sa Partizanom saznao da će ga igrati na svom stadionu bez prisustva publike, što je veoma razljutilo pristalice pomenutog kluba. A posle navijačke reakcije, svi fudbaleri novopazarskog superligaša izašli su pred medije, a u njihovo ime obratio se kapiten, Adem Ljajić.

20. 10. 2024. u 15:49

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

Prevencija. Tako važna reč. Pregled iz predostrožnosti - termin koji se često upotrebljava. Ali... koliko ljudi, zapravo, takvim pregledima i pristupi kad i kako treba? Premalo, imajući u vidu u kakve sve kasnije zdravstvene tegobe može da se dospe. Andrej Rubljev, čuveni ruski teniser, poslednji je primer - koliko je važno na vreme potražiti pomoć, čak i kada simptoma baš i nema, ili su tek jedva primetni.

20. 10. 2024. u 18:01

Komentari (0)

VAŽNA POBEDA: Obradović zna šta je nedostajalo u igri, pa ovo poručio svojim igračima, ali i zadarskoj publici