OČEKUJEMO DOSTA POGODAKA: Kada igraju "vučice", goleade su redovna pojava

V.M.

17. 10. 2024. u 09:33

U drugom kolu ženske fudbalske Lige šampiona, Galatasaraj će ugostiti Romu (18.45).

ОЧЕКУЈЕМО ДОСТА ПОГОДАКА: Када играју вучице, голеаде су редовна појава

Foto: Profimedia

Roma je do grupne faze morala preko kvalifikacija i nije imala problema u plej-ofu protiv Ženeve koju je savladala s ukupnim rezultatom 10:3 (3:1, 7:2).

Forma "vučica" ove sezone je solidna, one ne gube utakmice, međutim, želele bi više da pobeđuju, pogotovo u domaćem prvenstvu gde su među najboljim ekipama i na šest odigranih mečevima ostvarile su samo dve pobede i već sada zaostaju devet bodova za vodećim Juventusom koji ih je savladao proteklog vikenda (1:2).

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Što se tiče Lige šampiona, gošće su u prvom kolu igrale sa Volfsburgom, viđen je dosta tvrd meč i na kraju je Roma slavila s 1:0 pogotkom Manuele Đulijano sa bele tačke početkom prvog poluvremena.

Sa druge strane, Galatasaraj nije na dobar način započeo sezonu. U domaćem prvenstvu je šesti na tabeli, dok je Ligu šampiona otvorio ubedljivim porazom od Liona (0:3).

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Poznato je da je francuski predstavnik sila u ženskom fudbalu i šampionke Turske su to osetile na svojoj koži protekle nedelje i danas moraju odigrati znatno bolje kako ne bi imale dva poraza nakon uvodna dva kola.

Na Rominim mečevima je viđen veliki broj golova, izvan susreta sa Volfsburgom, i očekujemo da i danas bude pogodaka, a uz to tipujemo duplu šansu na "vučicu".

NAŠ TIP: X2&|1+||1+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAKU PUKO FILM! Đoković postavio ultimatum teniskim vlastima - počeo rat kakav beli sport ne pamti!