KVARADONA I DRUGOVI PIŠU ISTORIJU: Gruzija na pragu da postane prva reprezentacija koja je izvela ovaj podvig

O. M.

11. 10. 2024. u 12:12

UKRAJINA, poslednjeplasirani tim grupe B1 Lige nacij, u petak od 20.45 na neutralnom terenu u Poznanju dočekuje prvoplasiranu Gruziju.

КВАРАДОНА И ДРУГОВИ ПИШУ ИСТОРИЈУ: Грузија на прагу да постане прва репрезентација која је извела овај подвиг

FOTO: Profimedia

U septembarskom prozoru Ukrajinci su izgubili od Češke u Pragu i, neočekivano, od Albanije kao nominalni domaćini.

Zbog specijalne vojne operacije koju u Ukrajini obavlja Rusija, "zbirna" će Gruziju ugostiti u Poljskoj, pokušavajući da popravi skor od samo dve pobede u poslednjih osam međunarodnih mečeva.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Navijači Ukrajine su sve više zabrinuti za status reprezentacije u Ligi nacija nakon lošeg početka sezone i selektor Sergej Rebrov je već pod pritiskom da pokaže rezultate.

U prethodnoj sezoni Ukrajina je završila na drugom mestu i nije uspela da se plasira u elitni razred. Tada su posle uvodne dve pobede kola krenula nizbrdo remijem sa Irskom a onda i ubedljivim porazom od Škotske. Početak ove sezone najavljuje da će im biti važnije da zadrže status u Ligi B nego da se plasiraju u Ligu A.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Rebrova raduje povratak Artjoma Dovbika koji se oporavio od povrede. Međutim, nedostaju ključni igrači poput Aleksandra Zinčenka, Vitalija Mikolenko, Viktora Cigankova i Ruslana Malinovskog.

S druge strane, "krstaši" dolaze u Poznanj sa puno samopouzdanja pošto su svoju kampanju u Ligi nacija započeli pobedama protiv Češke i Albanije za prvo mesto u grupi. Njihov trenutni niz bez poraza u takmičenju iznosi devet utakmica i cilj im je da postanu prvi tim koji će preći iz Lige D u Ligu A. Samo jedne sezone nisu promovisani, 2020/21 osvojili su treće mesto u grupi iza Jermenije i S. Makedonije iako su dva kola pre kraja bili prvi.

Prošlu sezonu su međutim izdominirali, samo bugari su im odoleli u remiju bez golova u Tboilisiju dok su sve ostale utakmice dobili. Spektakularno su startovali i u Ligi B, preuzimajući kontrolu nad grupom psle prve dve utakmice.

Zvezda tima Hviča Kvaratselija nedavno je pretekao Temura Kecbaju na drugom mestu večite liste strelaca i sada je ispred njega samo Šota Arveladze koji mu beži devet golova. ovim tempom, Kvaradona, kome su samo 23 godine, će ga stići za dve do dve i po godine.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,86)

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO: Spoj inovacija i društvene odgovornosti