NAPOLI JE PONOVO KONKURENT ZA TITULU: Četa Antonija Kontea predvođena Kvarachelijom i Lukakuom je prejaka za razigranog novajliju

V.M.

04. 10. 2024. u 07:30

SEDMO kolo Serije A otvoriće Napoli i Komo koji se sastaju na "Dijego Armando Maradoni" od 21.00.

НАПОЛИ ЈЕ ПОНОВО КОНКУРЕНТ ЗА ТИТУЛУ: Чета Антонија Контеа предвођена Кварацхелијом и Лукакуом је прејака за разиграног новајлију

Foto: Profimedia

Nakon katastrofalne odbrane titule i jedne od najlošijih sezone u skorijoj istoriji, promene su bile preko potrebne u Napoliju i uprava ih je preko leta napravila.

Najbitnija je bila ona na klupi, doveden je Antonio Konte koji je poznat po svom sjajnom radu, što u italijanskom, što u međunarodnom fudbalu i tim dovođenjem je bilo jasno da domaćini žele da se vrate u borbu za titulu.

Što se tiče igračkog kadra, dovedeno je nekoliko kvalitetnih pojačanja, a za sada su se od njih najviše istakli Lukaku, Neres i Bonđorno koji su kombinovano plaćeni oko 100 miliona evra.

Na terenu to za sada izgleda dosta dobro, kampanja jeste otvorena ubedljivim porazom od Verone (0:3), ali nakon toga je Napoli zaigrao znatno bolje i na narednih pet utakmica je upisao četiri pobede uz remi sa jednim od glavnih rivala u borbi za Skudeto, Juventusom (0:0).

U prošlom kolu ugostio je Moncu i utakmica je već bila rešena na poluvremenu, jer su se u prvom delu igre u listu strelaca upisali Mateo Politano i Hviča Kvarachelija (2:0).

Konte polako namešta ekipu, trostruki prvaci Italije izgledaju bolje iz nedelje u nedelju, a kako nemaju obaveze u Evropi i ostatak lige ne igra na visokom nivou, mogli bi ozbiljno da se umešaju u borbu za titulu.

Takođe, priliku za trofej imaće i u Kupu Italije koji su otvorili pobedom nad Modenom, dok su sredinom prošle nedelje savladali i Palermo, ali u osmini finala će imati dosta teži zadatak jer ih očekuje obračun sa Laciom.

Danas im na noge dolazi novajlija u Seriji A, Komo koji igra solidno u poslednje vreme i nakon slabog otvaranja prvenstva osvojio je sedam bodova na protekle tri utakmice zahvaljujući kojima se izdigao sa dna tabele i sada zauzima sigurno deseto mesto.

Za vreme te serije dobrih rezultata, gosti su igrali mečeve sa velikim brojem golova, remizirali su sa Bolonjom (2:2), dok su od Atalante i Venecije bili bolji rezultatom 3:2.

Ono što je za Komo bitno je da ove sezone opstane u eliti, Fabregas na svom raspolaganju ima dosta solidan tim i ako nastave sa dobrim igrama, ne bi trebalo da imaju problema da sačuvaju status prvoligaša.

Ipak, danas igraju protiv tima koji se bori za Skudeto, Napoli je u naletu i imaće veliku podršku sa tribina i smatramo da gosti neće moći da se nose sa Kvarachelijom i Lukakuom koji predvode napad Napolitanaca.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NA TO SAM NAJPONOSNIJI: Andrija Milošević o kultnoj seriji zbog koje ga publika obožava (VIDEO)