FIKS DANA: Galatasaraj rutinski odnosi tri boda iz Rige

V.M.

03. 10. 2024. u 09:00

U drugom kolu Lige Evrope gledaćemo obračun između RFS-a i Galatasaraja. Meč se igra na "Daugavas stadionu" u Rigi i počeće u 18.45.

ФИКС ДАНА: Галатасарај рутински односи три бода из Риге

FOTO: Tanjug/AP

Galata je u ovu sezonu ušla sa velikim očekivanjima, ponovo je uložen veliki novac sa namerom da se odbrani tron u domaćem prvenstvu i napadne dobar rezultat u Ligi šampiona, međutim, taj san je okončan već u kvalifikacijama jer je u plej-of fazi bolji od nje bio Jang bojs.

Taj poraz je bio veliki udarac za turskog velikana koji je odgovorio dovođenjem Viktora Osimena i tako pokazao da želi da ima ozbiljnu ulogu u Ligi Evrope, a možda čak i ponovi uspeh iz sezone 1999/2000. kada su osvojili takmičenje.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Otvorila ga je u stilu, dočekala je neugodni PAOK i odigrala veoma dobar meč, slavila je sa 3:1, a zanimljivo je to da su svi golovi na tom susretu postignuti u drugom delu igre.

Što se tiče domaćeg prvenstva, istanbulski velikan ga je otvorio sa šest uzastopnih pobeda, međutim, za vikend je ispustio prednost od tri gola protiv Kasimpaše (3:3) i danas će biti oran da novim trijumfom "zaboravi" neobjašnjivi pad u igri na tom meču.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sa druge strane, RFS je napravio veliki uspeh plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope, u plej-ofu kvalifikacija je iznenadio sve pobedivši APOEL nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca i tako ispisao istoriju kluba.

Domaćini su odmah u prvom kolu videli da će im biti izuzetno teško u drugom najjačem evropskom fudbalskom takmičenju, igrali su sa FKSB-om u Rumuniji i nekadašnji prvak Evrope je ubedljivo slavio sa 4:1.

RFS je u letonskoj ligi ponovo neprikosnoven, lagano se "šeta" do novog naslova prvaka, međutim, kvalitet tog prvenstva ne može da se nosi sa Ligom Evrope i očekujemo rutinski trijumf Galatasaraja u Rigi.

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

IMALA TEMPERATURU ŠEST MESECI: Niko nije znao šta joj je, a onda su joj saopštili strašne vesti