BODOVI SU IM PREKO POTREBNI: Večerašnji rivali su Ligu šampiona otvorili porazima

V.M.

02. 10. 2024. u 08:45

DANAŠNjI program Lige šampiona otvoriće Đirona i Fejenord koji se sastaju u Kataloniji od 18.45.

БОДОВИ СУ ИМ ПРЕКО ПОТРЕБНИ: Вечерашњи ривали су Лигу шампиона отворили поразима

Foto Profimedia

Đirona je prošle sezone imala najbolju kampanju u svojoj istoriji, konstantno je bila u vrhu tabele La lige, borila se jedno vreme i za prvo mesto sa Realom, a na kraju se morala zadovoljiti trećom pozicijom koju je zauzela iza "kraljevskog kluba" i Barselone. To joj je donelo istorijski plasman u Ligu šampiona i ove godine debituje u najjačem evropskom takmičenju.

Doduše, preko leta je ostala bez nosilaca igre Savinja i Dovbika, koje nije zamenila igračima sličnog kvaliteta i očekivano se muči na startu sezone.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Na devet odigranih utakmica Katalonci su upisali samo dve pobede, a vredi napomenuti i to da imaju ozbiljne napadačke probleme i da su na poslednja četiri meča u svim takmičenjima postigli samo jedan gol.

Sa druge strane, Fejenord je takođe preko leta ostao bez ključnog šrafa, trenera Arnea Slota koji radi fantastičan posao, a njegova zamena Brajan Priske je već sada pod velikim pritiskom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Danski stručnjak ne uspeva da pokrene ekipu kao što je to radio Slot, Fejenord je ostvario samo jednu pobedu na minulih pet utakmica u svim takmičenjima i rezultati su debelo ispod očekivanih.

Večerašnji rivali su porazima otvorili Ligu šampiona, tako da će danas biti posebno motivisani da osvoje bar po bod, očekujemo neizvestan meč i tipujemo "iks" na poluvremenu ili kraju meča.

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)