MITROVIĆ NE PRESTAJE DA TRESE MREŽE: Sve bolje vesti za trenera Hilala, vraća se i Nejmar

O. M.

01. 10. 2024. u 09:00

Al Hilal će igrati protiv Al Šorte u utorak u meču drugog kola AFC Elitne lige šampiona.

МИТРОВИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ТРЕСЕ МРЕЖЕ: Све боље вести за тренера Хилала, враћа се и Нејмар

Profimedia

"Plavi talas", koji je u prvom kolu pobedio ekipu katarskog Al Rajana uz briljantnu igru reprezentativca Srbije Sergeja Milinković-Savića, pokušaće da poveća niz neporaženosti na 20 utakmica.

Pre tri dana su sa 4:2 savladali Al Hulud u gostima. Za Al Hilal golove su postigli Kalidu Kulibali, Malkom, Ali el Bulaihi i Lodi.

Bila je to jedna od retkih utakmica u kojoj pogodak za "plavi talas" nije postigao najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović, ali je uprkos tome zadržao prvo mesto na listi strelaca sa dva gola više od Karima Benzeme.

Neverovatno je koliko je Hilal superioran ove sezone, a tek šta će biti kada se uskoro u tim vrati brazilska zvezda Nejmar, koji je konačno blizu kompletnog oporavka od teške povrede koja ga je od terena odvojila na skoro godinu dana.

Najmanje tri gola po utakmici viđena su u 6 od poslednjih 6 mečeva u kojima je Al Hilal učestvovao. Protivnici su postigli 6 golova u ovom periodu, dok je Al Hilal postigao čak 19 golova.

Irački predstavnik Al Šorta nije nimalo naivan protivnik. Oni su u prošlom kolu odigrali 1:1 protiv Ronaldovog Al Nasra. Trenutno su u neverovatnoj seriji od 29 utakmica bez poraza u svim takmičenjima.

Izuzev Nejmara koji se približava povratku, trener Al Nasra Portugalac Žorž Žezus nema drugih kadrovskih problema.

Al Hilal je odlučan da ove sezone domaćoj "duploj kruni" pridoda i titulu šampiona Azije koja im je izmakla prošle godine posle poraza u polufinalu od Al Ajna iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ove godine, Azijska liga šampiona prošla je kroz izvesne promene, slično kao i Uefino elitno takmičenje. 

Sada je podeljena na Elitnu ligu sa dve grupe od po 12 timova (kao i dosad podeljene na istočni i zapadni region) i na "Ligu šampiona 2". 

Nasr i Šorta sastali su se pre 20 godina u grupnoj fazi Azijske lige šampiona, ali to nije bilo dovoljno da prođe dalje.

NAŠ TIP: 1&D3+ (kvota 1,43)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

SVETSKI DAN SRCA: Aktivan pristup može spasiti živote