EVROPSKI VELIKAN U PROBLEMU: "Plavo-beli anđeli" deset utakmica bez pobede

O. M.

30. 09. 2024. u 09:57

GAIS gostuje Geteborgu u 25. kolu švedske Alsvenskan lige. Utakmica se igra na stadionu "Ulevi" od 19.10.

ЕВРОПСКИ ВЕЛИКАН У ПРОБЛЕМУ: Плаво-бели анђели десет утакмица без победе

Foto: Profimedia

Geteborg je u prošlom kolu odigrao nerešeno 1:1 protiv Vesterasa. Imali su veći posed lopte, uputili više udaraca na gol i vodili od 21. minuta, ali su u 61. dozvolili protivniku da izjednači.

Bila je to jubilarna deseta uzastopa utakmica Geteborga bez pobede u Alsvenskanu. Ovaj nekadašnji velikan evropskog fudbala, dvostruki osvajača Lige Evrope, nalazi se samo jedno mesto iznad zone ispadanja, ali ima isti broj bodova kao i prvi ispod crte Hamarbi.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

S druge strane, GAIS u ovaj meč ulazi sa namerom da produži seriju od sedam utakmica bez poraza, a posle pobede od 3:0 nad Jurgordenom.

Geteborg nema pobedu nad GAIS-om u poslednja četiri međusobna susreta, ali ni GAIS nije pobedio na Uleviju na isto toliko gostovanja. Poslednja pobeda Geteborga u ovom dvoboju seže u 2011. godinu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

NAŠ TIP: ☓ (kvota 3,25)

NOVA EPIZODA KLADIONIČARSKIH PRIČA: Šta prognozira tipster Đurica

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NAŠ GLUMAC O NESTANKU ĆERKE: Ko zna kako bi se završilo - devojčica joj je odvukla pažnju pre mog dolaska