HRVAT DOBIJA ZEMLJAKA U ROMI: "Vučica" je izašla iz rezultatske krize, ali problemi u klubu se gomilaju

O. M.

29. 09. 2024. u 12:13

ROMA dočekuje Veneciju u šestom kolu italijanske Serije A. Utakmica se igra na "Olimpiku" od 15 časova.

ХРВАТ ДОБИЈА ЗЕМЉАКА У РОМИ: Вучица је изашла из резултатске кризе, али проблеми у клубу се гомилају

Foto: Profimedia

Stvari polako idu na bolje za "vičicu" za šta nemale zasluge idu novom treneru Ivanu Juriću koji je uspeo da samo nekoliko dana posle preuzimanja posla od Danijelea de Rosija donese prvu pobedu "đalorosima".

Uskoro bi u Romi trebalo da dođe do još nekih promena, konkretno traži se novi izvršni direktor nakon što je Ana Soloku podnela ostavku kao reakciju na bes navijača koji se nisu složili sa smenom klupske legende, što Danijele de Rosi svakako jeste.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Pošto je na trenersko mesto došao jedan Hrvat, italijanski mediji kao glavnog kandidata za novog Izvršnog direktora pominju drugog, a to bi trebalo da bude Zvonimir Boban.

Bilo kako bilo, problemi u Romi se nastavljaju uprkos perkidu serije bez pobede. Navijači za sve krive američke vlasnike kojima je biznis a ne fudbal vodilja u rukovođenju Romom.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Romu je tokom nedelje delilo pet minuta od pobede protiv Bilbaa u prvom kolu Lige Evrope, a taj remi bio je četvrta utakmica "vučice" bez poraza, što je jedna od retkih ako ne i jedina pozitivna stvar u ovom trenutku.

Igrači Venecije dolaze u Rim raspoloženi posle pobede nad Đenovom od 2:0. Trener Euzebio di Frančesko bio je oduševljen naporima svog tima, naročito mladim igračima kojima je pružio šansu "da steknu prvoligaško iskustvo".

Venecija nema pobedu u gostima od februara 2022. godine kada je savladala Torino i uspela ja da osvoji samo dva boda na strani od tada. Možda postoji neka nada da će se taj niz prekinuti, jer je jedan od tih remija bio 1:1 sa Romom u maju 2022. godine.

Roma je uprkos svim problrmima favorit protiv Venecije koja je veoma loša u gostima i prima najviše golova od svih timova u Seriji A u prvih 30 minuta meča, po jedan u proseku na utakmici.

NAŠ TIP: 1-1 (kvota 2,16)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

VIDIM GA KAO LIDERA! Velike reči trenera Juventusa o Dušanu Vlahoviću