MAGIJA ĐIRONE JE NESTALA: Selta nesrećno izgubila bodove od Atletika

O. M.

29. 09. 2024. u 10:12

ĐIRONA gostuje Selti iz Viga u osmom kolu španske La lige.

МАГИЈА ЂИРОНЕ ЈЕ НЕСТАЛА: Селта несрећно изгубила бодове од Атлетика

Profimedia

Nakon solidnog početka sezone za Seltu, zamah je stao. Pobedili su u prve dve utakmice sezone, ali je usledio niz odpet utakmica u kojima su ostvarili samo jednu pobedu. U četvrtak mora se reći da nisu imali ni sreće protiv Atletiko Madrida gde su primili gol za 0:1 u zaustavnom vremenu, a može se slobodno reći da su zaslužili i više od jednog boda.

Trener Klaudio Giraldes je bio očigledno iznerviran načinom poraza njegove ekipe, rekavši da „fudbal ponekad nije fer“. Ovaj poraz bio je prvi ovosezonski na Balaidosu i prvi u kome Selta nije postigla gol na svom terenu, a samo su Real Madrid i Barseona uioči ovog kola bili uspešniji domaćini. Odigravši svoj meč osmog kola koji je bio njihov čak peti kod kuće, sada je i Osasuna isšred galicijske ekipe.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Selta bi sada mogla da doživi treći uzastopni poraz, što joj se nije desio od maja prošle godine.

S druge strane, Đirona je već u uvodnim kolima pokazala da ove sezone neće biti tako uspešna kao prošle, mada se mora reći da su "crveno-beli" imali i težak raspored, a igraju i na dodatnom frontu i to najtežem, Ligi šampiona. Trenutno je Mićelova ekipa u seriji od četiri utakmice bez pobede, što im se nije desilo tookom čitave prošle sezone.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Napad Selte predvode klupska legenda Jago Aspas i Borha Iglesijas koji je prošle godine malo igrao za šampionsku ekipu Bajera iz Leverkuzena. Njih svojica postigla su već po tri gola, a za Đironu je ovaj potonji prava Nemeza jer je protiv njih u dresu Betisa, čiji je i dalje zvanično član na pozajmici u Vigu, postigao pet golova na tri utakmice, dve u Primeri i jednoj u Segundi.

U timu Selte neće biti Mihajla Ristića pošto se povremeni reprezentativac Srbije još oporavlja od povrede.

NAŠ TIP: 0-2 (kvota 2,12)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um