BIĆE GOLOVA SA OBE STRANE: Partizanov dželat dočekuje ekipu koja se pretplatila na ovu igru

O. M.

25. 09. 2024. u 12:45

DINAMO Kijev i Lacio sastaju se na "Folksparkstadionu" u Hamburgu u prvoj utakmici grupne faze Lige Evrope. Kijevljani su nominalni domaćini, a igraju van svoje zemlje zbog rata u Ukrajini.

БИЋЕ ГОЛОВА СА ОБЕ СТРАНЕ: Партизанов џелат дочекује екипу која се претплатила на ову игру

FOTO: M. Vukadinović

Dinamo će se pridružiti novoj sezoni Lige Evrope nakon što je ispao u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona, izgubivši od Salcburga sa 3:1 prošlog meseca. Nisu uspeli da preokrenu zaostatak od dva gola posle poraza u prvom meču, gde su ugostili Austrijance u poljskom Lublinu, a nedelju dana kasnije remizirali su u Austriji sa 1:1.

Ukrajinska ekipa je ranije eliminisala naš Partizan i škotski Rendžers da bi stigla do poslednje prepreke, propustivši automatsko mesto u Ligi šampiona nakon što je prošle sezone bila druga u Ukrajini.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ekipa Oleksandra Šovkovskog završila je dva boda iza šampiona Šahtjora iz Donjecka, a ove sezone igra dosta dobro, neporažen je posle šest odigranih kola i nalazi se na vrhu ukrajinske Premijer lige.

Lacio u ovaj meč ulazi posle niza promenljivih rezultata, a jedina konstanta na tim utakmicama je da oba tima daju gol, što se desilo na pet poslednjih mečeva "nebeskoplavih".

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Nakon što je prošlog ponedeljka pobedio Veronu sa 2:1, novi trener Marko Baroni se za vikend vratio u svoju rodnu Firencu, tražeći još tri boda protiv Fiorentine. Međutim, dva gola Alberta Gudmundsona iz kaznenih udaraca preokrenula su vođstvo gostiju na "Artemio Frankiju" pa su se "lacijali" praznih šaka vratili u Rim.

Glavne brige trenera Marka Baronija vezane su za njegovu napadačku liniju, jer je klub tokom leta napustio bivši kapiten i najbolji strelac Lige šampiona prošle godine Ćiro Imobile, a sada problema sa povredama imaju Tati Kastelanos i Bulaje Dija.

NAŠ TIP: ☓(kvota 3,30)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NEVIDLJIVI EKOLOŠKI NEPRIJATELJ: Kako mikroplastika ugrožava životnu sredinu i ljudsko zdravlje