ARTETA ODMARA PRVOTIMCE: Prilika za mlade igrače da se dokažu španskom stručnjaku

V.M.

25. 09. 2024. u 11:20

ARSENAL će svoje učešće u EFL kupu započeti u šesnaestini finala, a rival će mu biti Bolton kojeg večeras dočekuje na "Emirejtsu" (20.45).

АРТЕТА ОДМАРА ПРВОТИМЦЕ: Прилика за младе играче да се докажу шпанском стручњаку

FOTO: Tanjug/AP

Arsenal je sa velikim očekivanjima ušao u novu sezonu, nakon što je poslednje dve ostajao kratak u borbi za titulu sa Sitijem odlučan je da ove bude ispred čete Pepa Gvardiole i oran je da se nakon dve decenije vrati na tron engleskog fudbala.

Arteta na raspolaganju ima sjajan tim koji pod njegovom trenerskom palicom igra dosta čvrst fudbal, stamena odbrana je osovina ovog tima, a za golove se brinu Haverc i Saka koji se nalaze u odličnoj formi.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Za sada im u prvenstvu ide solidno, četvrti su nakon pet odigranih kola i zaostaju dva boda za Sitijem, a pored toga su Ligu šampiona otvorili remijem sa Atalantom u Bergamu (0:0).

Danas će započeti učešće i u EFL kupu, a kako im je raspored zgusnut i redovno igraju dve utakmice nedeljno, očekuje se da Arteta odmori prvotimce i pruži šansu mlađim igračima.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Rival za to je pogodan, jer na "Emirejts" dolazi trećeligaš Bolton koji je slabo otvorio sezonu. 

Prošle godine je dogurao do finala plej-ofa u kojem je izgubio od Oksford junajteda, ali ne uspeva da ponovi te partije i nakon šest odigranih kola zauzima razočaravajuće 19. mesto sa sedam sakupljenih bodova.

"Lutalice" su EFL kup otvorile pobedom nad Mensfildom, a zatim su bile bolje od Šruzburija, ali verujemo da je njihovoj avanturi sada došao kraj.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije