BAJKA SE ZAVRŠILA: Đirona današnji meč dočekuje u negativnoj seriji od tri vezana poraza!

V.M.

25. 09. 2024. u 10:10

FUDBALERI Đirone pokušaće da prekinu niz od tri vezana poraza kada od 19 časova u utakmici sedmog kola La lige budu ugostili Rajo Valjekano na "Munisipal de Montoliviju" (19.00).

БАЈКА СЕ ЗАВРШИЛА: Ђирона данашњи меч дочекује у негативној серији од три везана пораза!

EPA

Đirona je prošle godine bila najveći hit La lige, dugo se borila za prvo mesto sa Realom, međutim, u završnoj trećini prvenstva je posustala i na kraju zauzela treće mesto, što je i dalje bio istorijski uspeh za katalonski klub.

Zahvaljujući tome domaćini su se plasirali u Ligu šampiona po prvi put, ali dobre igre glavnih igrača Dovbika i Savinja nisu prošle nezapaženo, tako da su za vreme prelaznog roka ostali bez svojih nosilaca igre.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Ti odlasci su "napunili kasu" kluba, ali igrače tog kvaliteta nije lako zameniti što Đirona i vidi na startu takmičarske godine koju nije dobro otvorila. Iako je septembar započela pobedom nad Seviljom (2:0), nakon toga je zapala u mini-krizu i doživela je tri uzastopna poraza na kojima je postigla samo jedan gol.

Proteklog vikenda izgledala je posebno loše protiv Valensije (0:2) i trener Mićel mora nešto promeniti kako bi "pokrenuo" svoje izabranike.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Sa druge strane, Rajo igra promenljivo na startu sezone i u prvih šest kola upisao je po dve pobede, poraza i remija.

Vredi napomenuti da je dosta dobro izgledao poslednje dve utakmice na kojima je pobedio Osasunu (3:1) i remizirao sa Atletiko Madridom (1:1).

Ono što je karakteristično za ekipu Raja je to da voli da igra na golove i igra gol-gol je bila prolazna na minule četiri gostujućeg sastava.

Prošle sezone, večerašnji rivali su odigrali tri međusobna meča i na svakom od njih je slavila Đirona, redom 2:1, 3:1, 3:0.

NAŠ TIP: 1X&GG (kvota 2,12)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NEVIDLJIVI EKOLOŠKI NEPRIJATELJ: Kako mikroplastika ugrožava životnu sredinu i ljudsko zdravlje