ENGLESKA KUP-ROMANTIKA: Sin legendarnog golmana Liverpula dovodi "plave ptice" na Stamford bridž

O. M.

24. 09. 2024. u 14:58

ČELSI dočekuje Barou u šesnaestini finala engleskog Liga kupa. Utakmica se igra na Stamford bridžu od 20.45.

ЕНГЛЕСКА КУП-РОМАНТИКА: Син легендарног голмана Ливерпула доводи плаве птице на Стамфорд бриџ

profimedia

Engleska je kolevka fudbala, što se možda ne vidi u rezultatima njihove reprezentacije, ali klupski fudbal beleži solidne rezultate. Da Englezi vole fudbal pokazuju i pažnjom koju posvećuju kup-takmičenjima, pa i kada se sastaju premijerligaši sa niželigašima.

Trakav slučj je i danas kada "plavci" dočekuju lidera Lige dva. Barou je posle pet kola prvi na tabeli četvrtog trazreda engleskog fudbala. Vezali su pet utakmica bez poraza. Menadžer im je Stiven Klemens. Čovek slavnog prezimena je sin legendarnog golmana Liveprula, Totenhema i engleske reprezentacije, Reja.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

U prethodnoj rundi Liga kupa Barou je šokirao Derbi na svom "holker stritu", prelepom tradicionalnom engleskom stadionu koji prima šest i po hiljada gledalaca, mada je to nekada bilo više, pa je pre sedam decenija postavljen rekord od 17 000 gledalaca protiv Svonsija.

Barou je već petu sezonu u Ligi dva, a poslednje dve je bio veoma blizu ulaska u Ligu jedan, treći razred takmičenja u kome nije nastupao od 1969/70. Dve sezone pre toga su se plasirali u Ligu jedan, a istovremeno, te godine su poslednji put igrali u trećoj rundi Liga kupa.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Čelsi je, naravno, apsolutni favorit, ali je u nekoliko utakmica ove sezone (Siti i Palas kod kuće, Servet u gostima) pokazao neke slabosti. Ipak, to su sve ekipe daleko kvalitetnije od Baroua i ne treba očekivati čudo na "Stamford bridžu".

Trenutno se između ove dve ekipe nalaze 64 ekipe, ako bi se sve lige spojile u jednu i to je najveći jaz između dva suparnika u ovom kolu Liga kupa.

NAŠ TIP: 4+ (kvota 1,64)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

DANAS JE BUNT BITI RADOSTAN: Sonju Kolačarić život nije mazio, ali je zbog jedne stvari uspela da se izbori sa velikim problemima (VIDEO)