FORMA JE NA STRANI DOMAĆINA: "Plavo-beli" bi da vežu tri meča bez poraza

V.M.

24. 09. 2024. u 09:55

U zaostaloj utakmici petog kola engleske Lige jedan fudbaleri Vigana će na "Brik komjuniti stadionu" ugostiti Stivenejdž (20.45).

ФОРМА ЈЕ НА СТРАНИ ДОМАЋИНА: Плаво-бели би да вежу три меча без пораза

Foto: Profimedia

Današnji rivali nisu dobro započeli sezonu, ostvarili su po dve pobede u uvodnih šest kola i nalaze se u donjem domu tabele Lige jedan.

To je posebno razočaravajuće za goste koji su prošle godine bili nadomak plasmana u plej-of i nadali su se da će ove napasti sam vrh tabele, međutim. to im ne polazi za rukom, a pred današnji duel doživeli su neočekivan poraz od Eksetera u gostima (0:2).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Takođe, oba trijumfa Stivenejdž je upisao na svom terenu i baš se muči u gostima, tako da će mu biti teško da dođe do bodova na "Brik komjuniti stadionu", mada vredi napomenuti da je odneo tri boda sa ovog stadiona prošle sezone pobedom od 3:2.

Što se tiče Vigana, nekadašnji osvajač FA kupa je u boljem ritmu, nakon pobede nad Bristolom (4:0) odigrao je remi sa razigranim Linkolnom za vikend (0:0), tako da danas ima priliku da veže tri prvenstvena meča bez poraza.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Momentum je na strani domaćina i verujemo da Vigan neće biti poražen pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer