KO JE OVO MOGAO DA OČEKUJE: Nikola Milenković ifk "šumari" neporaženi posle četiri kola u najjačoj ligi na svetu

O. M.

22. 09. 2024. u 11:28

U prvom meču nedeljnog programa, u okviru petog kola engleske Premijer lige, sastaju se Brajton i Notingem. Utakmica se igra na stadionu "Falmer", a početak je zakazan za 15 časova.

КО ЈЕ ОВО МОГАО ДА ОЧЕКУЈЕ: Никола Миленковић ифк  шумари непоражени после четири кола у најјачој лиги на свету

Profimedia

Brajton je odlično počeo sezonu i jedna je od pet neporaženih ekipa posle četiri odigranakola. Ostvarili su dve pobede i dva remija.

"Galebovi" su u prva dva kola pobedili Everton sa 3:0 i Mančester junajted sa 2:1.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Potom su remizirali sa Arsenalom 1:1 i Ipsvičom 0:0, pa trenutno zauzimaju šestu poziciju sa osam osvojenih bodova.

Strelac dva gola u dosadašnjem delu sezone Žoao Pedro je propustio poslednju utakmicu i pitanje je da li će igrati u nedelju. 

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pred fudbalerima Notingema je još jedno izazovno gostovanje. Prošlog vikenda su šokirali Liverpul pobedom od 1:0 na "Enfildu", zahvaljujući golu Kaluma Hadsona-Odoija.

Kao i Brajton, Notingem je takođe neporažen u prva četiri kola, sa osam bodova. Pobedili su Sautempton i Liverpul sa identičnim rezultatom 1:0, a zanimljivo je da su obe pobede ostvarili u gostima.

Kod kuće su remizirali sa Bornmutom i Vulvsima, takođe obe identičnim rezultatom 1:1. 

Kapiten reprezentacije Srbije Nikola Milenković odlično se snašao u Notingemu. Jedan je od najbolje ocenjenih igrača tima, a bio je dobar i u porzu na penale od Njukasla u Liga kupu, kada je igrao samo pola sata i bio je precizan sa bele tačke.

Notingem je postigao tačno jedan gol u vakoj utakmici ove sezone, a napadači Brajtona bili su još efikasniji, osim u utakmici protiv Ipsviča na kojoj su imali čak 21 šut, ali lopta jednostavno nije htela u gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,74)

"IGRAO SAM KECA NA REAL MADRID..."

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)