NEVEROVATNA STATISTIKA PARIŽANA: "Sveci" ne znaju za poraz na poslednjih 26 gostovanja!

V.M.

21. 09. 2024. u 11:25

NIZ impresivnih igara na strani PSŽ će pokušati da produži večeras od 21.00 kada ga na "Ogost Delonu" bude ugostio Rems.

НЕВЕРОВАТНА СТАТИСТИКА ПАРИЖАНА: Свеци не знају за пораз на последњих 26 гостовања!

Foto: Profimedia

Iako su preko leta ostali bez najboljeg fudbalera današnjice Kilijana Mbapea, Parižani su silovito započeli sezonu i pokazali da su isključivi favoriti za osvajanje novog naslova prvaka Francuske.

Palicu glavnog igrača preuzeo je Usman Dembele koji pokazuje svoj puni potencijal, odlično igra i mladi Barkola, a ne sme se zaboraviti ni maestralni Portugalac Vitinja koji je u poslednjih godinu dana izrastao u jednog od najboljih veznih fudbalera na svetu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PSŽ je perfektan u prvensutvu, upisao je četiri pobede na isto toliko utakmica uz više nego impresivnu gol-razliku od 16:3, a pored toga je sredinom nedelje trijumfalno započeo i učešće u Ligi šampiona pobedivši Đironu na "Parku prinčeva" sa 1:0.

Ono što vredi napomenuti pred današnji meč je činjenica da se "sveci" nalaze u impresivnoj seriji od 26 uzastopnih utakmica na gostovanjima u Ligi 1 i za vreme tog niza su upisali čak 21 pobedu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Večeras će imati izglednu priliku da produže tu seriju jer idu na noge Remsu, ekipu koju su prošle sezone na "Ogost Delonu" savladali sa 3:0.

Što se tiče domaćina, on je nakon uvodnog poraza od Lila počeo da igra dobar fudbal i neporažen je na tri vezane utakmice na kojima je osvojio sedam bodova.

Proteklog vikenda gostovao je Nantu kojeg je nakon preokreta savladao golovima Munetsija i Nakamure (2:1).

Rems nije pobedio PSŽ od 2019. godine, mada je na devet međusobnih duela od tada uspeo tri puta da izvuče bod uz šest trijumfa Parižana.

Gosti su u naletu i verujemo da će osvojiti sva tri boda, a za hrabrije bi dodali da će domaćin postići bar jedan gol jer je odbrana "svetaca" u prvenstvu samo jedanput sačuvala svoju mrežu na četiri odigrane utakmice.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,48)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (kvota 2,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S