GOLEADA U NAJAVI: Tip GG je bio prolazan na poslednjih šest međusobnih duela nekadašnjih šampiona Nemačke

V.M.

21. 09. 2024. u 10:45

POSLEDNjU utakmicu današnjeg programa Bundeslige odigraće Ajntraht Frankfurt i Borusija Menhengladbah koji se sastaju na "Dojče bank parku" od 18.30.

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Тип ГГ је био пролазан на последњих шест међусобних дуела некадашњих шампиона Немачке

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Nakon uvodnog poraza od Dortmunda (0:2), Ajntraht je upisao pobede nad Hofenhajmom (3:1) i Volfsburgom (2:1), tako da danas ima lepu priliku da po prvi put od 2021. godine upiše tri uzastopna ligaška trijumfa.

Kladionice ga favoirzuju da to može učiniti, pogotovo jer igra na "Dojče bank parku" na kojem je doživeo samo dva poraza na poslednjih 28 prvenstvenih utakmica.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ono što je karakteristično za Frankfurt je da igra utakmice sa dosta golova ove sezone, razlog za to je što pored solidnog napada ima donekle problematičnu odbranu koja je primila bar jedan gol na svakom meču do sada, a ako računamo i prošlu sezonu videćemo da "orlovi" nisu sačuvali mrežu na poslednjoj 21. utakmici u svim takmičenjima.

Sa druge strane, Menhengladbah se nije proslavio na startu sezone, doživeo je dva poraza kod kuće, dok je jedini trijumf ostvario na strani protiv Bohuma.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kao što je slučaj sa domaćinima, gosti takođe imaju problema sa odbranom i na posledinjh 18 utakmica su samo dva puta uspevali da sačuvaju svoju mrežu.

Vredi napomenuti da tradicija međusobnih duela obećava golove, jer je igra gg bila prolazna na poslednjih šest obračuna nekadašnjih nemačkih šampiona.

NAŠ TIP: GG&|1+ (kvota 1,73)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ U PROBLEMU: Ako ne zaigra na ovim turnirima, uslediće kazna