TEŠKI DANI ZA SENT ETJEN: Pobeda protiv Lila svetlo na kraju tunela, ali Nica je favorit

O. M.

20. 09. 2024. u 09:34

NICA dočekuje ekipu Sent Etjena na svojoj "Alijanc areni" ovog petka od 20.45 u utakmici koja će otvoriti peto kolo francuske Lige 1.

ТЕШКИ ДАНИ ЗА СЕНТ ЕТЈЕН: Победа против Лила светло на крају тунела, али Ница је фаворит

Foto: Profimedia

Domaćini su trenutno 12. na tabeli sa četiri boda, dok su gosti osvojili prve bodove u sezoni pobedom od 1:0 protiv Lila u prethodnom kolu, čime su se popeli na 16. mesto.

Nica je prošle sezone nakon starta iz snova sezonu završila na najgorem mogućem, petom mestu, čime je ostala bez već viđenog plasmana u Ligu šampiona, iako je tu sezonu klub sa Azurne obale počeo sa sjajnim nizom od 13 utakmica bez poraza.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Nica će večeras nastupiti bez Gaetana Labordea zbog povrede stopala koja će ga do novembra držati van terena, dok će Terem Mofi ostati van terena najmanje do aprila 2025. zbog povrede ukrštenih ligamenata. 

Sent Etjen se suočio sa teškim povratkom u Ligu 1, pretrpevši poraze u prve tri utakmice od Monaka, Avra i Bresta i to bez postignutog gola. Konačno su u prošlm kolu pobedili Lil sa 1:0 i tako malo podigli samopouzdanje pred ovo teško gostovanje.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Sent Etjen ulazi u meč sa brojnim povredama, čak sedam igrača biće nedostupno, Tomas Monkonduit i Ivan Mejkon na duže periode, a ostala petorica bi trebalo da se vrate do kraja ovog meseca.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,61)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

SFEROPULOS ODUŠEVIO DELIJE: Poslao moćnu poruku, evo o čemu se radi (VIDEO)