FIKS DANA IZ NEMAČKE - SIGURICA ZA GOLOVE: Četiri od poslednjih pet susreta na ovom stadionu završeno istim rezultatom - 2:1

O. M.

20. 09. 2024. u 08:00

UTAKMICOM između Augzburga i Majnca otvara se četvrto kolo Bundeslige. Ovaj meč igra se u petak od 20.30 časova.

ФИКС ДАНА ИЗ НЕМАЧКЕ - СИГУРИЦА ЗА ГОЛОВЕ: Четири од последњих пет сусрета на овом стадиону завршено истим резултатом - 2:1

FOTO: Tanjug

Fudbaleri Augzburga na početku nove sezone igraju prilično promenljivo. Osvojili su četiri boda u prve tri utakmice, a trenutno su na 11. mestu Bundeslige.

Sezonu su otvorili remijem sa Verderom na svom terenu, rezultatom 2:2. Nakon toga su pretrpeli težak poraz od Hajdenhajma u gostima od 4:0, ali su u prethodnom kolu upisali prvu pobedu. Tukli su Sankt Pauli kod kuće sa 3:1, i time nagovestili neke bolje dane.

Do sada su postigli pet golova, a zanimljivo je da je svaki gol postigao drugi igrač. Njihovi najbolji igrači u prva tri kola bili su vezista Frank Onjeka i napadač Jusuf Kabadaji. Onjeka donosi stabilnost i čvrstinu veznom redu, dok je Kabadaji stalna pretnja golu protivnika.

S druge strane, fudbaleri Majnca još uvek nisu zabeležili pobedu u novoj sezoni. Dva puta su remizirali a jednom su poraženi. Osvojili su bodove protiv Union Berlina (1:1) i Štutgarta (3:3), dok su u prošlom kolu izgubili od Verdera iz Bremena sa 2:1 na svom terenu.

Njihov glavni problem je poroznost odbrane. Nisu dovoljno čvrsti u defanzivi, dozvoljavaju protivnicima previše prilika za gol i taj segment igre će morati da se popravlja ako žele da zadrže status prvoligaša.

S druge strane, veoma su opasni u napadu, što potvrđuje i broj postignutih golova u prve tri utakmice. Nadijem Amiri je najbolji strelac tima sa dva gola. Ovaj vezista je ključni igrač u igri Majnca i učestvuje u organizaciji svih napadačkih akcija.

Ove dve ekipe su se prošle sezone sastale dva puta. Augsburg je pobedio kod kuće sa 2:1, dok je Majnc pobedio na svom terenu rezultatom 1:0.

Poslednje utakmice ovih ekipa bile su prilično efikasne, pa verujemo da će se taj trend nastaviti i u petak. Prosečan broj postignutih golova na utakmicama Augzburga je četiri, dok Majnc ima očigledne probleme u odbrani. Takođe, samo tri od njihovih 13 poslednjih međusobnih susreta završeno je sa manje od tri gola, četiri od poslednjih pet na ovom terenu odlučeno je rezultatom 2:1, dok je samo jedan od 36 susreta između ovih ekipa završen bez golova, pa očekujemo još jednu goleadu večeras.

Kliknite na link za NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,05)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S