BIĆE GOLOVA: Kada "ose" igraju, drugačije "nije moguće"

V.M.

19. 09. 2024. u 11:40

U okviru 18. kola švedske Alsvensken lige gledaćemo obračun bivših šampiona kada Heken na "Bravida areni" bude ugostio Jurgorden (19.00).

БИЋЕ ГОЛОВА: Када осе играју, другачије није могуће

Foto Profimedia

Iako je neporažen na poslednjih pet ligaških utakmica, Heken ne zna za pobedu nešto više od mesec dana, jer je u tom periodu tri puta remizirao u prvenstvu, a uz to je eliminisan iz Evrope porazom od Hajdenhajma u plej-ofu za Ligu konfernecija ukupnim rezultatom 3:5 (1:2, 2:3).

Što se tiče tabele, domaćini zauzimaju deveto mesto, što je dosta razočaravajuće za njih, mada zaostaju samo šest bodova za trećeplasiranim Jurgordenom, tako da bi ih pobeda na današnjem međusobnom duelu baš približila borbi za mesta koja vode u Evropu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Takođe, ono što vredi napomenuti kod Hekena je to da igra utakmice sa velikim brojem golova i čak 22 pogotka su viđena na poslednjih pet ligaških utakmica nekadašnjeg šampiona Švedske.

Sa druge strane, Jurgorden se od samog starta sezone nalazi u vrhu tabele i trenutno zauzima treće mesto, sa 11 bodova zaostatka u odnosu na vodeći Malme, mada vredi napomenuti da je odigrao dva meča manje od lidera, tako da se ta razlika vrlo brzo može "istopiti".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ako pogledamo formu, gosti nisu u dobrom ritmu, na minulih pet ligaških duela upisali su samo jedan trijumf, što je glavni razlog za to što imaju dvocifren zaostatak za Malmeom.

Najbolja odlika ovog švedskog velikana je odbrana, Jurgorden je primio samo 23 gola do sada, ali sada će imati jedan od najtežih mogućih zadataka, zaustavljanje Hekenovog napada koji je među najboljima u ligi sa 45 postignutih pogodaka.

Poslednji međusobni duel ovih timova obilovao je golovima, bilo je 3:3 na "Tele2 areni" krajem aprila i očekujemo da ponovo gledamo utakmicu sa velikim brojem pogodaka.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata