JUVE SE UZDA U SRBINA: Vlahović je glavna udarna igla "stare dame"

V.M.

17. 09. 2024. u 14:20

VERUJEMO da će naš reprezentativac pružiti dobru partiju na otvaranju Lige šampiona kada od 18.45 Juventus na "Alijanc stadionu" bude ugostio PSV.

ЈУВЕ СЕ УЗДА У СРБИНА: Влаховић је главна ударна игла старе даме

FOTO: Profimedia

Juve je preko leta napravio veliki remont u ekipi, pre svega najveća promena napravljena je na klupi gde je Alegrija zamenio Tijago Mota, a pride je i sastav koji na raspolaganju ima talentovani stručnjak poprilično podmlađen.

U prvih par utakmica vidi se da je predvodnik ove ekipe Dušan Vlahović, sve se oko njega vrti u igri i mladi igrači se ugledaju na njega, te je odgovornost koju ima jedan od najskupljih igrača u istoriji Juventusa ogromna.

Međutim, njemu to odgovara, Vlahović je poznat kao neko ko ima veliko samopouzdanje i to se po njegovom ponašanju na terenu. Za sada je postigao dva gola na četiri odigrane utakmice, mada vredi napomenuti da je Juve "zakočio" na poslednje dve utakmice protiv Rome i Empolija jer je sa njima odigrao mečeve bez golova.

Večeras je vreme da "bjankoneri" zaigraju bolje, a i protivnik im daje povoda za to, jer je PSV poznat po tome da igra otvorene utakmice sa velikim brojem golova.

Verujemo da će Juve večeras postići par pogodaka i očekujemo da bar jedan bude delo Dušana Vlahovića.

NAŠ TIP: Dušan Vlahović +0,5 (kvota 2,25)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju