GOLEADA U NAJAVI: Van Persijeva četa mora da se "pere" nakon bruke koju je doživela proteklog vikenda

V.M.

17. 09. 2024. u 11:30

U zaostaloj utakmici trećeg kola holandske Eredivizije sastaće se Tvente i Herenven koji ukrštaju koplja na "De Grolš vesteu" (20.00).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Ван Персијева чета мора да се пере након бруке коју је доживела протеклог викенда

Foto: Profimedia

Herenven od ove sezone sa klupe predvodi legendarni Robin van Persi kojem je ovo prvi posao kao glavnom treneru nekog tima, a da mu neće biti lako video je proteklog vikenda kada se njegova ekipa susrela sa AZ-om koji ju je "počistio" sa terena slavivši više nego ubedljivo, rezultatom 9:1.

To je bi pravi "šamar" za današnje goste koji generalno nisu dobro počeli sezonu i na četiri odigrane utakmica osvojili su isto toliko bodova, pa zauzimaju donekle razočaravajuće 13. mesto na tabeli.

Priliku da se "iskupe" za bruku protiv AZ-a imaće danas na gostovanju Tventeu koji je nakon uvodnog trijumfa nad Nijmegenom (2:1) osvojio dva boda u naredne tri utakmice i tik je iznad Herenvena na tabeli, na 12. mestu.

Ako pogledamo istorijat međusobnih duela ovih timova, golovi ne bi trebali izostati, na minulih pet susreta viđeno je čak 20 pogodaka i samo jedanput igra 3+ nije bila prolazna.

Takođe, vredi napomenuti da su na pet mečeva Tventea ove sezone oba tima tresla mrežu, tako da je gol-gol više nego realan tip kada igra nekadašnji prvak Holandije.

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio