VASKO PLOVI KROZ "URAGAN": Gosti nisu pobedili u Kuritibi od 2007. godine

O. M.

11. 09. 2024. u 13:23

VASKO da Gama može prvi put posle više od decenije da rezerviše plasman u polufinale Kupa Brazila tako što će izbeći poraz u sredu od Atletiko Paranaensea na "Areni de Baišada".

ВАСКО ПЛОВИ КРОЗ УРАГАН: Гости нису победили у Куритиби од 2007. године

Foto: Profimedia

U prvom meču "krstaši" su postigli dva gola u poslednjih 10 minuta i ostvarili pobedu od 2:1.

Po drugi put u Kupu Brazila ove godine, Atletiko je u situaciji da mora da pobedi u revanš utakmici. Činilo se da idu ka pobedi pre nego što su neki kasni defanzivni problemi potpuno promenili tok prve utakmice.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Dobra vest za "uragane" je da imaju stoodstotan rekord kod kuće u ovom takmičenju, bez primljenog gola. Ipak, izgubili su poslednja dva meča odigrana na "Areni de Baišada" u Seriji A (Žuventude i Palmeiras), što jeste razlog za brigu.

Ali, "uragan" je bez poraza u poslednjih 13 susreta sa Vaskom na svom terenu u svim takmičenjima (poslednji poraz 2007. godine), pobedivši ih sa 1:0 na "Areni de Baišada" ranije ove godine u okviru Serije A.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Posrnuće, ali ne i pad u prvoj utakmici označilo je osmi uzastopni put da Vasko ostaje neporažen u svim takmičenjima, ali i peti put da ne izgube kada prime prvi gol - što im je uspelo ne samo dva puta u tri dana protiv Atletiko Parainensea (oba puta 0:1-2:1), nego i protiv njihovih imenjaka iz Goje gde su od 0:1 stigli do izjednačenja, kao i protiv Krisjume i Bragantina (oba puta od 0:1 do 2:2).

Vasko je samo jednom u bogatoj istoriji osvojio Kup Brazila, 2011. godine i tada je poslednji put otišao dalje od četvrtfinala. 

NAŠ TIP: ✘ (kvota 3,55)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izgubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)