"ZELENI" SU NA OVO ČEKALI TRI GODINE: Drugoligaš bez šansi protiv velikana

O. M.

11. 09. 2024. u 10:08

LEVADIJA dočekuje ekipu Viljandi Tulavika u osmini finala estonskog Kupa.

ЗЕЛЕНИ СУ НА ОВО ЧЕКАЛИ ТРИ ГОДИНЕ: Друголигаш без шанси против великана

Profimedia

Utakmica počinje u 19.00, na "Le Kok areni".

Levadija, koja brani trofej osvajača Kupa, u meč ulazi posle poraza od Flore, tek drugog u sezoni, ali i dalje ima veliku prednost u odnosu na najbliže pratioce, Kalju (+15) i Floru (+18).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

S druge strane, Tulevik je novim porazom, na gostovanju Kalevu, zacementirao svoje poslednje mesto na tabeli druge estonske lige.

Poslednji put ova dva tima su se takmičila jedan protiv drugog 2021. godine. Tulevik je tada kao domaćin pobedio sa 3:2 u Premijum ligi, ali su preostala tri susreta te godine, uključujući dva u prvenstvu i jedan u Kupu, pripala Levadiji.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tulevik je vezao tri poraza i u nezavidnoj je situaciji, na poslednjem je, desetom mestu sa čak devet bodova manje od devetog mesta i čak 18 manje od sedmog mesta koje garantuje bezbednost.

Ovaj klub je prošle godine zaustavljen u osmini finala ubedljivim porazom od 5:1 od Nome Kaljua.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,48)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izgubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)