"TRIKOLORI" ĆE SE PROŠETATI DO B LIGE: Bez poraza kod kuće od početka prošle godine

O. M.

09. 09. 2024. u 11:38

Rumunija dočekuje Litvaniju u drugom kolu Lige nacija. Utakmica se igra od 20.45 u Bukureštu.

ТРИКОЛОРИ ЋЕ СЕ ПРОШЕТАТИ ДО Б ЛИГЕ: Без пораза код куће од почетка прошле године

Foto: Profimedia

Rumunija igra odlično u poslednje vreme, uključujući kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, kao i završni turnir na kome su stigli do osmine finala gde ih je izbacila Holandija.

Dobro su izabranici Mirčee Lučeskua počeli i novu sezonu Lige nacija. Gostovali su u Srbiji, na prištinskom stadionu "Fadil Vokri", gde su sa 3:0 pobedili izabranih 11 lažne države koju ne priznaju ni vlada ni navijači naših istočnih suseda.

Rumunija je nesrećnim spletom okolnosti, ali više svojom nespretnošću ispala u C Ligu osvojivši poslednje mesto u grupi sa Finskom i Crnom Gorom, od koje su neočekivano izgubili dva puta, pa im ni pobeda nad osvajačima grupe, Bosnom i Hercegovinom, kojoj je to bio jedini poraz, nije pomogla.

Sistem takmičenja u Ligi nacija je takav, ponekad pomalo surov, ali zato će "trikolori" sada imati priliku da se prošetaju kroz ovu veoma laku grupu, što su i najavili u Prištini.

Rumunija može da računa na skorašnju formu kod kuće, gde od početka 2023. godine nije izgubila nijednu utakmicu (četiri pobede i četiri remija). 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,57) 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje