VOLI DA SE KLADI, ALI ZNA I DA SRUŠI FRANCUSKU U PARIZU: Spaletiju se isplatilo što je ukazao poverenje Sandru Tonaliju

O. M.

09. 09. 2024. u 09:57

IZRAEL će u ponedeljak u "Božik areni" u Budimpešti od 20.45 ugostiti Italiju u drugom kolu Grupe A Lige nacija.

ВОЛИ ДА СЕ КЛАДИ, АЛИ ЗНА И ДА СРУШИ ФРАНЦУСКУ У ПАРИЗУ: Спалетију се исплатило што је указао поверење Сандру Тоналију

Profimedia

Italija će u Mađarsku, gde će se meč igrati iz bezbednosnih razloga, otputovati sa već osvojena tri boda, dok su protivnici poraženi od Belgije sa 3:1.

"Azuri" u Mađarsku dolaze sa tri boda, osvojena pre tri dana u derbiju kola protiv Francuske pobedom od 3:1, dok je Izrael istim rezultatom izgubio od Belgije.

Italija je posle neuspeha u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru izborila plasman na Evro u poslednjem trenutku, zatim je odbranila bronzu u Ligi nacija, ali je potom sa novim selektorom, Lučanom Spaletijem, na Evropskom prvenstvu ispala već u osmini finala.

Pohod na Ligu nacija počeo je pobedom, iako gostovanje Francuskoj nije dobro počelo. Italija je primila najbrži gol u istoriji ovog takmičenja, kada je posle samo 13 sekundi igre Bredli Barsola ukrao loptu od Đovanija Di Lorenca i zatresao mrežu Điđija Donarume. Ipak, "azuri" su se vratili u igru i golovima Federika Dimarka - na asistenciju Sandra Tonalija, povratnika posle kladioničarskim skandalom izazvane suspenzije, Davisea Fratezija i Đakoma Raspadorija osvojili tri boda.

Bila je to prva pobeda Italije u Francuskoj posle 70 godina, kada je slavila, takođe sa 3:1, na stadionu "Kolomb".

Izrael je u Ligu nacija ušao posle razočaravajućeg ispadanja u baražu za Evropsko prvenstvo, gde ih je Island pobedio sa 4:1. Prošlo je više od 50 godina od kada su poslednji put igrali na velikom turniru, a to je bilo dok su još bili deo Azijske fudbalske konfederacije, pre nego što su zbog uskoba sa arapskim svetom "proterani" u UEFA.

Problemi na Bliskom istoku su razlog što Izrael i ove kvalifikacije igra kao domaćin u Mađarskoj. Ali, imajući u vidu težinu protivnika u grupi, malo je verovatno da bi "plavo-beli" izborili opstanak u konkurenciji Italije, Belgije i Francuske čak i da igraju kod kuće.

Inače, ulazak u A Ligu nacija izborili su osvajanjem prvog mesta u konkurenciji Albanije i Islanda, nakon što je iz te grupe nerazumnom odlukom UEFA izbačena Rusija.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2 (kvota 1,33)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

Komentari (0)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)