"SOKOLOVI" NE GUBE KOD KUĆE: Nigeru dodeljena tri boda protiv Konga

O. M.

04. 09. 2024. u 10:01

SUDAN i Nigerija otvaraju takmičenje u Grupi F kvalifikacija za Afrički kup nacija.

СОКОЛОВИ НЕ ГУБЕ КОД КУЋЕ: Нигеру додељена три бода против Конга

FOTO: AP/Tanjug

Sudan će započeti potragu za nastupom na Afričkom kupu nacija 2025. u Maroku nakon što je propustio poslednje izdanje u Obali Slonovače.

"Sokoli Džedijana" su se poslednji put kvalifikovali za turnir 2021. godine kada mu je domaćin bio Kamerun nakon što su propustili četiri uzastopna izdanja pre toga, a zatim ih nije bilo ni u Obali Slonovače prošle godine.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Otkada su 1970. odine osvojili kontinentalno takmičenje, fudbaleri Sudana su najveći uspeh ostvarili 2012. godine kada su stigli do četvrtfinala.

Trener Džejms Kvesi Apija, imenovan u septembru 2023. godine, predvodio je ekipu do odličnog starta u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026, pošto trenutno vodi u Grupi B sa 10 bodova, dva boda ispred Senegala.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Pošto su izgubili samo jedan od poslednjih osam takmičarskih mečeva, "sokoli" se nadaju da će i protiv Nigera ostati neporaženi.

Niger će igrati svoj prvi meč od remija 1:1 protiv Burkine Faso u prijateljskoj utakmici tokom međunarodnog odmora u martu. Dodeljena su im sva tri boda protiv Konga koji se nije pojavio u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u junu, a Eritreja, koja je trebalo da bude njihov naredni protivnik, odustala je od kvalifikacija.

NAŠ TIP: Sudan - Niger 1X&2+ (1,81)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PESMA POSVEĆENA DUŠKU TOŠIĆU: Karleušinu najlepšu baladu je Marina Tucaković napisala zbog njihove ljubavi