GOLEADA U NAJAVI: Fudbal kakav igraju ovi timovi obećava dosta pogodaka

V.M.

29. 08. 2024. u 11:29

U revanš utakmici plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija, Hajdenhajm će na "Fojt areni" ugostiti Heken (20.30).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Фудбал какав играју ови тимови обећава доста погодака

Foto: Profimedia

Na prvom susretu viđena je dosta dobra utakmica, očekivano su obe ekipe igrale "otvoreno" oslonivši se na svoje napadačke sposobnosti, a na kraju je Hajdenhajm slavio sa 2:1, tako da ima lepu prednost pred večerašnji revanš koji će igrati na svom terenu.

Pored te pobede, "crveno-crni" su odlično odradili pripreme, a takođe su pobedama u Kupu Nemačke, odnosno Bundelsigi otvorili domaća takmičenja, tako da se nalaze u sjajnom ritmu.

Hajdenhajm je prošle sezone debitovao u Bundesligi, tako da danas ima priliku da se po prvi put u svojoj istoriji plasira u neko evropsko takmičenje, što mu je samo dodatni motiv na večerašnjem revanšu.

Sa druge strane, Heken ove sezone ne igra na prepoznatljivom nivou, nikako ne uspeva da uhvati zalet i zauzima razočaravajuće osmo mesto na tabeli švedskog prvenstva posle 20 odigranih kola.

Što se tiče Lige konferencija, kvalifikacije je započeo od drugog kola i prvo je bio bolji od Didelanža (6:2, 6:1), a zatim i Paidea (6:1, 1:1).

Iz utakmica Hekena se vidi da je u pitanju ekipa koja igra na veliki broj golova i na poslednjih šest njegovih mečeva u svim takmičenjima oba tima su tresla mrežu.

Večeras očekujemo sličan meč onom prvom i tipujemo novu goleadu.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO JE JEDNOM DOŠAO IZ ŠKOLE: Novak Đoković otkrio zbog čega mu sin navija za Partizan