DOSKORAŠNJI "BISER" PARTIZANA ZADOVOLJIO NA DEBIJU ZA NOVI KLUB: "Plavo-beli" od njega očekuju velike stvari

V.M.

26. 08. 2024. u 12:05

PRVA utakmica današnjeg programa Segunde igra se u Kartaheni gde će istoimena ekipa ugostiti Saragosu (19.00) čiji dres nosi bivši igrač Partizana, Samed Baždar.

ДОСКОРАШЊИ БИСЕР ПАРТИЗАНА ЗАДОВОЉИО НА ДЕБИЈУ ЗА НОВИ КЛУБ: Плаво-бели од њега очекују велике ствари

Youtube / FSS

Saragosa je u ovu sezonu ušla sa ozbiljnim ambicijama, nakon par godina "lutanja" želi da se vrati u elitu, a svoju ozbiljnost pokazala je u prvom kolu kada je u dominantnom stilu savladala Eibar sa 4:0.

Debi za novi klub na tom susretu imao je doskoraši centarfor Partizana, Samed Baždar. Momak rođen u Novom Pazaru se na dosta dobar način predstavio publici "plavo-belih" i treneru Viktoru Fernandezu, odigrao je 81. minut i podelio asitenciju, a već je pokazao da se dosta dobro "razume" sa napadačkim partnerom, Soberonon koji je postigao dva gola (prvi posle dodavanja Baždara).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Saragosi je dosta značila ta pobeda, njom je na sjajan način započela prvenstvo, a priliku za nova tri boda imaće večeras kada bude gostovala Kartaheni.

Domaći sastav je na svom prvom meču igrao sa Burgosom i poveo na tom susretu, međutim pokazao je dosta defanzivnih mana koje su "crno-beli" znali da iskoriste i na kraju slave rezultatom 3:1.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Taj poraz je bio donekle i neočekivan za Kartahenu koji je odlično igrala na pripremama, slavila je na šest od svojih osam prijateljskih utakmica i nada se da će večeras doći bar do jednog boda.

Ono što vredi napomenuti je to da bukmejkeri drastično obaraju kvotu na Saragosu, ona je započela na 3,40, a trenutno iznosi 2,55 što je veliki pad, tako da smo odlučili da im verujmo i nešto opreznije predložimo duplu šansu na nju.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,42)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIKA IH JE URADIO ZA PARE: Zašto Sonja Savić nije glumila u nastavku filma Mi nismo anđeli?