FORMA JE NA STRANI "CRVENO-BELIH": Slavija je puna samopouzdanja pred revanš u Belgiji

V.M.

13. 08. 2024. u 10:30

TEŽAK je zadatak pred fudbalerima Rojal uniona koji će večeras na "Loto parku" juriti dva gola zaostatka protiv Slavije iz Praga u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

ФОРМА ЈЕ НА СТРАНИ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Славија је пуна самопоуздања пред реванш у Белгији

Foto: Profimedia

Pred početak trećeg kola kvalifikacija ovaj dvomeč se smatrao za jedan od najjačih i najzanimljivijih, a prvi susret nije razočarao. Slavija je na krilima dvostrukog strelca Horija povela s 3:0, ali Rojal je uspeo da smanji zaostatak u drugom poluvremenu preko Buzeka koji je zatresao svoju mrežu i ako bi danas belgijski vicemašion prvi postigao gol, mogli bismo da gledamo izuzetno zanimljivu utakmicu.

U boljem ritmu pred ovaj revanš nalaze se gosti koji ne znaju za poraz na uvodnih pet utakmica sezone, a pored trijumfa nad Rojal unionom u domaćem prvenstvu su sakupili deset bodova iz četiri odigrana kola i drugi su na tabeli.

S obzirom na to da su neporaženi za sada, jasno je da sa velikim samopouzdanjem dolaze u Belgiju i biće jako teško zaustaviti "crveno-bele" koji su u naletu i igraju odličan fudbal.

Sa druge strane, domaćin se ne može pohvaliti dobrom formom, igra promenljivo u uvodnom delu kampanje. Proteklog vikenda odigrali su dosta slab meč protiv Vesterloa (3:4) i pali su na osmo mesto belgijske Župiler pro lige.

Najveći problem ove ekipe je odbrana, primaju veliki broj golova za ekipu koja cilja vrh tabele, odnosno plasman u Ligu šampiona i to moraju pod hitno rešiti ako misle da imaju uspešnu sezonu.

Očekujemo još jedan zanimljiv meč u režiji ovih rivala i tipujemo da će kao i na prvom susretu oba tima postići bar po jedan gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

LJudi MASOVNO UMIRU od RAKA - svi radili u ISTOJ zgradi! Otkriveni podaci, umešana Vlada SAD