SALCBURG IMA GOL PREDNOSTI: "Crveni bikovi" su dominirali na prvom susretu, ali im je koncentracija pala u najgorem trenutku

V.M.

13. 08. 2024. u 09:15

FUDBALERI Tventea će pred svojim navijačima na "De grolš vesteu" juriti gol zaostatka protiv Salcburga u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

САЛЦБУРГ ИМА ГОЛ ПРЕДНОСТИ: Црвени бикови су доминирали на првом сусрету, али им је концентрација пала у најгорем тренутку

Foto: EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Salcburg je bio bolji rival na prvom susretu, dominirao je većim delom susreta i vodio je s 2:0, međutim, u poslednjim trenucima Vlap je smanjio pogotkom u 91. minutu i tako ostavio svoj tim u dvomeču.

Tvente će danas morati da odigra bolje, a samopouzdanje je podigao za vikend pobedom nad Najmegenom na startu Eredivizije (2:1).

"Ponos istoka" je jedanput u svojoj istoriji igrao grupnu fazu Lige šampiona, a to je bilo u sezoni 2010/11. kada je eliminisan u grupoj fazi takmičenja.

Sa druge strane, Salcburg je standardan u evropskim takmičenjima, redovno učestvuje u nekom od njih, često je to u Ligi šampiona, a prošle sezone se nije proslavio u najjačem evropskom fudbalskom takmičenju zauzevši poslednje mesto u grupi "D".

Prošla sezona generalno nije bila dobra za "crvene bikove" čiju je desetogodišnju vladavinu austrijskom Bundesligom okončao Šturm osvojivši svoju četvrtu titulu u istoriji.

Salcburg je preko leta ostao bez nekoliko bitnih igrača, Strahinje Pavlovića i Luke Sučića, ali njegova akademija i rad sa mladim igračima su poznati kao fenomenalni i ne bi trebalo da imaju problema da nadomeste njihove odlaske.

Večerašnji rivali su na prvom susretu pokazali da vole da igraju otvoren fudbal, viđeno je dosta golova i verujemo da će to ponovo biti slučaj, pogotovo jer Tvente juri zaostatak.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,72)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

DOSAD NAJVEĆE OTKRIĆE O STANJU LEGENDARNOG ŠUMIJA! Evo kako je Mihael Šumaher sada i zašto se u terapiji koristi vožnja automobilom