DOMAĆIN JE FAVORIT: "Vukovi" pred svojim navijačima ne bi trebali da imaju problema sa drugoligašem

V.M.

12. 08. 2024. u 09:33

U drugom kolu Kupa Italije fudbaleri Lećea će na "Via del Mareu" ugostiti Mantovu (18.30).

ДОМАЋИН ЈЕ ФАВОРИТ: Вукови пред својим навијачима не би требали да имају проблема са друголигашем

Foto: EPA-EFE/FABIO MURRU

Leće je prošle sezone odlično otvorio prvenstvo, ali onda je usledio donekle očekivan pad. "Vukovi" su zapali u veliku krizu u drugom delu sezone, ali dolaskom Luke Gotija na klupu krajem marta malo su se konsolidovali i na kraju su uspeli da obezbede željeni opstanak u eliti.

Ove godine je isti cilj pred iskusnim trenerom, a zadatak mu neće biti lak jer je ostao bez ponajboljih igrača Marija Pongrančića i Gabrijela Strefece koji su pojačali Fiorentinu, odnosno Komo i doneli u kasu kluba gotovo dvadeset miliona evra.

Taj novac je potrošen na nekoliko mladih, talentovanih fudbalera i biće zanimljvio ispratiti da li će to biti dovoljno da se obezbedi opstanak.

Što se tiče priprema, domaćini su igrali utakmice protiv dosta jakih protivnika, savladali su Verder, ali su nakon toga poraženi od Galatasaraja, Hadersfilda i Nice.

Kako su prošle godine bili u donjem delu tabele, fudbaleri Lećea takmičenje u Kupu Italije moraju započeti u nešto ranijim fazama, tačnije od drugog kola, a večerašnji rival biće im drugoligaš Mantova.

U pitanju je ekipa koja je do skoro igrala u Seriji C, ali prošla kampanja je bila veoma uspešna za nju, obezbedila je promociju i atmosfera je veoma dobra u redovima kluba sa severa Italije.

Pošto je u pitanju ekipa iz druge lige, Mantova je takmičenje u Kupu Italije započela od prvog kola i početkom avugsta bila je bolja od Toresa rezultatom 2:1.

Pored tog meča, "crveno-beli" su odigrali dve prijatljske utakmica protiv Napolija i Đenove na kojima su očekivano poraženi (0:3, 2:3).

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

NAJSKUPLJI POKLON KOJI JE TITO DOBIO: Poslao ga je predsednik Amerike lično, a doneli astronauti sa Meseca (FOTO)