ŠTA SE DESILO SA IRSKIM VELIKANOM? Za pet godina od aposlutne dominacije do borbe za opstanak

O. M.

26. 07. 2024. u 10:40

DERBI začelja igra se u Irskoj gde pretposlednji Dandalk gostuje Bohemijans koji ima četri boda više i dve utakmcie manje, ali je u očajnoj formi i ovaj meč mogao bi da vrati goste u igru.

ШТА СЕ ДЕСИЛО СА ИРСКИМ ВЕЛИКАНОМ? За пет година од апослутне доминације до борбе за опстанак

Profimedia

Bohemijans je nedavnom pobedom u Kupu nad favorizovanim Šamrokom prekinuo niz od šest utakmica bez trijumfa, ali lošoj seriji u prvenstvu kao da se kraj ne nazire.

Vezali su tri poraza i tri neodlučene utakmice, a u poslednjih deset kola imaju samo jednu pobedu i sa sedam bodova u tom razdoblju su drugi najlošiji tim, iza Drogede koja je ionako čini se digla ruke od borbe za opstanak.

Glavni problem Bohemijansa je efikasnost. Oni postižu u proseku samo gol po utakmici. Ne računajući pobedu od 2:1 u prijateljskoj utakmici protiv TNS-a prošlog meseca, nisu postigli viš od jednog gola na poslednjih sedam zvaničnih utakmica.

Šta se desilo Dandalku u poslednjih pet-šest godina nikome u Irskoj nije jasno. Klub koji je osvojio pet šampionskih titula od 2014. do 2019. godine, uz jedno drugo mesto, od tada je uzeo samo jedan Kup.

Istina, bili su blizu vrha, uz samo jednu sezonu u kojoj su propustili evro-kupove, ali ove godine su pali u borbu za opstanak i samo ih očajne igre Drogede drže iznad poslednje pozicije koja direktno vodi u niži rang.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)