ZVEZDA ZAPOČINJE ODBRANU TITULE: Motivisani novajlija nema šta da traži na "Marakani"

V.M.

20. 07. 2024. u 07:30

ŠAMPION Srbije odbranu titule započinje večeras na "Stadionu Rajko Mitić" gde će od 20 časova ugostiti novajliju, Jedinstvo iz Uba (20.00).

ЗВЕЗДА ЗАПОЧИЊЕ ОДБРАНУ ТИТУЛЕ: Мотивисани новајлија нема шта да тражи на Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda

Sedam dugih godina traje vladavina Crvene zvezde srpskim fubdalom, za to vreme retko ko je uspevao da joj uopšte i zapreti, a videćemo da li će to i ove godine biti slučaj pošto je ponovo oformila snažan tim.

Branilac je potpisao veliki broj novih, kvalitetnih igrača tokom leta i Crvenu zvezdu su redom pojačali Luka Ilić, Nemanja Stojić, Jong Vu Seul, Bruno Duarte, Puma i Dalcio, a klub je otkupio i Nasera Đigu od Basela, koji je prošle sezone igrao za "crveno-bele" kao posuđen igrač.

Naravno bilo je i odlazaka, najzvučnija imena koja su napustila Ljutice Bogdana su Dragović i Bukari, a od kluba se defintivno oprostio i dugodoišnji kapiten Milan Borjan koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Slovanu.

Vladan Milojević je očigledno pažljivo formirao novi tim i na pripremama se videlo da su to tačno igrači kakve je želeo da dovede i može se reći da napravio ekipu po svojoj meri.

"Crveno-beli" su prvi deo priprema proveli na Zlatiboru, a zatim su se zaputili u Rusiju gde su drugu godinu zaredom osvojili prijateljski turnir koji redovno organizuje Zenit. 

Ukupno su odigrali četiri pripremne utakmice i na njima su upisali tri pobede, protiv Mladosti iz Lučana, Sočija i Zenita, dok su jedini poraz pretrpeli od Taljares Kordobe.

Kako tradicija nalaže u Superligi Srbije, šampion prvo kolo igra protiv novajlije, tako da će Crvena zvezda večeras ugostiti ekipu Jedinstva iz Uba koja ove sezone debituje u Superligi Srbije nakon što je zauzeo drugo mesto u Prvoj ligi.

Najzanimljivija stvar kod ovog kluba je predsednik, u pitanju je proslavljeni srpski fudbaler Nemanja Matić koji se trenutno priprema sa Lionom za novu sezonu, ali sigurno da je pomnih očiju protiv dešavanja u svom klubu.

Jedinstvo je preko leta napravilo velike promene, ogroman broj igrača je došao i otišao iz kluba, imaju čak devet strana i sigurno je da će im biti potrebno vremena da se uigraju.

Žreb ih nije štedeo pošto će u uvodna dva kola igrati sa večitim rivalima, tako da ne treba da paniče čak iako budu bez i jednog boda nakon tih utakmica jer je to više nego očekivano.

Milojević je dobro pripremio svoju ekipu, iako će gosti biti silno motivisani, mislimo da mesta za iznenađenje nema i tipujemo rutinsku pobedu šampiona.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,45)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena "leti" iz tenisa zbog dopinga?!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet - i to kada je oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled.

04. 09. 2024. u 16:30

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner usred Ju-Es opena leti iz tenisa zbog dopinga?!