SINGL ZA GOLOVE IZ KAZAHSTANA: Srbin je najbolji strelac Tobola, koji nema šta da izgubi pred svojim navijačima

O. M.

18. 07. 2024. u 08:00

TOBOL i Ružomberok sastaju se u četvrtak u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Utakmica se igra na "Centralnom stadionu" sa početkom u 17 časova.

СИНГЛ ЗА ГОЛОВЕ ИЗ КАЗАХСТАНА: Србин је најбољи стрелац Тобола, који нема шта да изгуби пред својим навијачима

Foto: Profimedia

Fudbaleri Tobole odigrali su katastrofalno u prvom meču. Izgubili su kao gosti sa 5:2 u prvom meču prošle nedelje u Slovačkoj, tako da su veoma blizu eliminacije već na početku kvalifikacija.

Iako su već u devetom minutu poveli sa 1:0, do kraja prvog poluvremena primili su tri gola. Posle prvih 45 minuta imali su još uvek aktivan rezultat 2:3, ali nivo koncentracije im je značajno opao u završnoj fazi meča i primili su još dva gola u poslednjih 15 minuta.

Strelci za Tobol na ovom meču bili su David Henen i Igor Ivanović. Srpski fudbaler je najbolji strelac Tobola u šampionatu Kazahstana sa četiri postignuta gola.

Pokazali su karakter fudbaleri Ružomberoka jer nisu gubili glavu nakon što su gosti poveli sa 1:0.  

Trener Smetana posebno može da se pohvali činjenicom da su čak četiri igrača postigla bar jedan gol u prvoj zvaničnoj utakmici u novoj sezoni.

Tobol nema šta da izgubi pred svojim navijačima, tako da se može očekivati totalna ofanziva, a to znači i nove prilike za Ružomberok. To opet znači da će biti golova u Kazahstanu.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 1,67)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NE PROPUSTITE NOVU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREĆI SVETSKI RAT ZBOG NAPADA NA KURSK Hitno se oglasio Kremlj o izjavi Donalda Trampa