TIP IZ KOMŠILUKA: "Crveno-beli" su se ozbiljno pojačali

V.M.

13. 07. 2024. u 13:10

U prvom kolu rumunske Superlige fubdaleri Šepšija će ugostiti Politehniku (16.00).

ТИП ИЗ КОМШИЛУКА: Црвено-бели су се озбиљно појачали

Foto: Profimedia

Nakon solidne prošle sezone u kojoj je ušao u plej-of, Šepši želi da ove sezone napravi iskorak i umeša se u borbu za sam vrh tabele. U pitanju je ekipa koja iz godine u godinu napreduje, sve više su konkurentni i sada im preostaje samo da se umešaju u bitku za titulu što neće biti lak zadatak.

Ipak, ovogodišnji tim je kvaliteniji od prošlosezonskog, doveden je veliki broj novih pojačanja koja će značajno pomoći timu, a od bitnijih igrača jedini koji je napustio klub je Stefanesku koji je napunio kasu transferom u FKSB.

Na pripremama, Šepši nije odigrao mnogo utakmica, tri su mu bile dovoljno po njegovoj proceni da se pripremi za novu kampanju, a na tim mečevima odigrao je remije Unireom i Ferencvaroši, uz poraz od Austrije iz Beča.

Sa druge strane, Politehnika je prošle godine jedva izborila opstanak pobedom nad Petrolulom u poslednjem kolu. Jasno je bilo upravi da su pojačanja preko potebna i do sada je doveden veliki broj novih igrača.

To su pretežno bili besplatni transferi, ali igrači poput Tailsona, Gonzala Tešeire i Valentina Džordža bi trebali da pomognu ekipi da se izgidne ka sredini tabele.

Gostujući tim je odigrao četiri meča na pripremama, upisao je pobedu protiv Pirina uz remije sa Montanom i Radničkim iz Niša, a jedini poraz naneo mu je CSKA iz Sofije.

"Crveno-beli" imaju ozbiljne ambicije za ovu sezonu i verujemo da će je otvoriti trijufmom pred svojim navijačima protiv ekipe koju su prošle godine kod kuće savladali rezultatom 6:0.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,72)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSAD NAJVEĆE OTKRIĆE O STANJU LEGENDARNOG ŠUMIJA! Evo kako je Mihael Šumaher sada i zašto se u terapiji koristi vožnja automobilom