SRPKINJE VEĆ U DRUGOM KRUGU: Izraelke kao zagrevanje za derbi grupe protiv Škotlanđanki

O. M.

12. 07. 2024. u 09:54

ŽENSKA fudbalska reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

СРПКИЊЕ ВЕЋ У ДРУГОМ КРУГУ: Израелке као загревање за дерби групе против Шкотланђанки

FOTO: FSS

Najbolja ženska reprezentacija Srbije korača zasada sigurnim koracima ka zacrtanom cilju, plasmanu na Prvenstvo Evrope koje se iduće godine održava u Švajcarskoj.

Izabranice selektora Dragiše Zečevića obezbedile su plasman u narednu rundu kvalifikacija, a u poslednja dva kola prvog kruga, ostalo je odigraju dva meča, protiv Izraela, 12. jula u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi (20.00) i četiri dana kasnije  protiv Škotske u Glazgovu.

Srbija je do sada osvojila deset bodova, koliko ima i prvoplasirna Škotska, uz nešto bolju gol-razliku. Naše devojke su ostvarile tri pobede i jednom odigrale neodlučeno, protiv Škotske u Staroj Pazovi kada nije bilo golova.

Izrael smo već pobedili, bilo je 4:2, a pogotke su postigle fudbalerke subotičkog Spartaka Tijana Filipović i Anastasija Ćirić po jedan, dok je centarfor minhenskog Bajerna Jovana Damnjanović bila dvostruki strelac.

Jovana inače deli drugo mesto na listi strelaca celih kvalifikacija, iza Škotlanđanke Marte Tomas.

NAŠ PREDLOG: 4+ (kvota 1,72)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BRUKA: Evo šta je ATP dopustio dok je Janik Siner bio suspendovan zbog dopinga!

BRUKA: Evo šta je ATP dopustio dok je Janik Siner "bio suspendovan" zbog dopinga!

Teniski svet je uzdrmala vest da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on za to saznao, potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a sada je za to saznao čitav svet. I, neki od ljudi iz "belog sporta" burno reaguju. Jedan od njih je teniski novinar Hoze Morgado koji ukazuje na bruku koju je Asocijacija teniskih profesionalaca priredila ljubiteljima tenisa.

21. 08. 2024. u 20:08

Komentari (0)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!